Moderaterna Gråbo

Moderaterna Gråbo

Det skall vara ordning och reda i samhället det skall Moderaterna Gråbo stå för. Sedan att man röstar inte fram Gråbo utan det gör man med Lerum.

Att bli medlem och stödja ett parti är en stor grundpelare i vår demokrati. Det är faktiskt så att din röst behövs. Mer än vad du tror. För kommer det inte hela tiden in ny idéer och förslag så hur skall man då kunna förbättra för alla?

Varför skall man lägga sin röst på Moderaterna?

Om man jämför många andra platser i Sverige som inte är styrda av Moderaterna med Lerums kommun vad är skillnaden? Det har alltid varit ordning och reda på saker och ting i kommunen och det har till stor del med att moderaterna har varit ledande.

Lag och ordning är något som verkligen spelar roll. Det är svårare att göra saker i en kommun än vad det är att göra det nationellt men varje del behövs för att säkerställa ordning och reda. Vi måste kunna gå ute på kvällarna utan att vara rädda och vi måste kunna hålla en fri arbetsmarknad utan kriminell inblandning.

Vill man veta mer vad man anser om vår nation och vår framtid från centralt håll.  Så skall man kolla på Moderaternas politik i korthet.

Vad anser jag?

Johan ”Moderjohan” Mårtensson 

Moderaterna Gråbo

För att våra ungdomar skall komma in i arbetslivet så behövs det en möjlighet till första arbetet. Att tjäna pengar till egen plånbok det gör att man växer. Dessa sakerna är något man har pratat om länge och det är faktiskt för att oavsett vilken tid det är så är det en sak som är otroligt viktig för personlig utveckling.

Man växer med sitt första jobb. Man växer med ansvar.

Jobbet är nämligen nyckel för att komma in i samhället. Vi alla har egna drömmar och för att göra dessa möjliga behövs det en stabil inkomst.

Jag är uppväxt själv i Gråbo. Hade en fantastik barndom med mina vänner och man behöver även nämna Lekstorps fotbollsklubb.

Ett levande centrum

För att göra mindre orter levande dels för människor som bor på orten men även för företagarna så behövs ett levande centrum. Ett ställe där det händer lite saker och med ordning och reda.

Det är något vi skall arbeta aktivt för skapa sammanhållning. När vi ändå pratar om sammanhållning så är föreningslivet så otroligt viktigt. Oavsett om det är fotboll, pingis eller någon annan sport. En plats där man kan komma ned och umgås utan att behöva prata politik.

Yttrandefriheten

Yttrandefriheten har länge varit under attack från olika parter. Det är dags att slå ett slag och stå fast för människor att uttrycka sig. Det är dags att börja lyssna vad man menar istället för att försöka vinna billiga poäng med att vrida det personen sade.

Moderaterna Gråbo / Lerum står uppför rätten att prata om tuffa saker. Högt i tak!

Rösta eller bli medlem

För att samhället skall förändras eller kanske bevaras så behövs det människor aktiva i lokal politiken. Jag hoppas att du vill hänga med oavsett vilket parti du röstar på.

Vi välkomnar ditt medlemskap hos Moderaterna Lerum.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Moderaternas viktigaste frågorModeraternas förslagModeraterna LerumModeraterna Västra GötalandModeraterna FlodaModeraterna TolleredModeraterna Sjövik