Moderaterna Sjövik

Moderaterna Sjövik är något som vi behöver jobba på. Sjövik är en extremt vacker plats och jag har fått nöjet att bo i Sjövik under min uppväxt. Gick inte på Östad men spelade med fotbollslaget med många härliga människor. Får tacka för den tiden och alla människor som lägger ned tiden på det viktiga utgör föreningslivet.

Det finns massor som man kan göra för att förbättra för Sjövik. Liksom många orter i Lerums Kommun så handlar det om att lägga alla andra åt sidan och enbart fokusera vad som hade varit bra för att göra Sjövik till en ännu mer attraktiv plats att bo, leva och drömma på.

Vad står Moderaterna för?

Moderaterna i Lerum är ett liberalt-konservativt parti. Ett samlingsparti som innefattar många olika människor som även tänker olika. Det som är det viktiga är att investera rätt, använda skattepengarna på ett bra sätt och även ge den bästa servicen för alla invånare i Lerums Kommun.

MUF som är ungdomspartiet är det mest aktiva i kommunen. Det gör oss till det partiet som får mest feedback från dom unga och det gör att vi kan anpassa vår politik attraktiv för kommande generationer.

Vi som alla partier behöver nya medlemmar som blir aktiva i politiken. Det saknas människor och det finns platser att fyllas. Som fritidspolitiker är det helt obetalt som hos alla andra partier. Man gör det för att förbättra för alla som bor i kommunen.

Vid val

Moderaterna Sjövik

Kryssa Johan Mårtensson (M)

Kommunvalet Lerum

Vill man veta mer om mig så har jag flera starka punkter som jag tycker man skall kolla genom.

Lag och ordningFöreningslivet Yttrandefriheten Näringsliv

Eller min presentationsfilm på Youtube.

Viktigaste som finns är att du röstar även om du inte röstar på varken mig eller moderaterna. Så se till att använd din möjlighet att rösta. Din röst är en tillgång!

Mer om Lerum

Vid pennan Johan Mårtensson

Moderaterna LerumModeraterna Gråbo Moderaterna FlodaModeraterna SjövikModeraterna Tollered