Moderaterna Floda

Moderaterna Floda

Bli medlem hos Moderaterna Floda eller hos det partiet du känner för. Det är så himla viktigt att vi tar tillbaka politiken till vardagsrummet. Det är så otroligt viktigt att få in nya idéer och tolkningar på hur man skall få det bästa samhället som bara går.

Det är en grundpelare i vårt samhälle att människor faktiskt lägger sig i och bryr sig. Hos Moderaterna Floda eller då Lerum som det riktiga namnet är så är det högt i tak. Det är så viktigt att man inte försöker missförstå människor och försöka hitta billiga poäng istället för att lyssna vad man menar.

Varför skall man lägga sin röst på Moderaterna?

Om man jämför många andra platser i Sverige som inte är styrda av Moderaterna med Lerums kommun vad är skillnaden? Det har alltid varit ordning och reda på saker och ting i kommunen och det har till stor del med att moderaterna har varit ledande.

Lag och ordning är något som verkligen spelar roll. Det är svårare att göra saker i en kommun än vad det är att göra det nationellt men varje del behövs för att säkerställa ordning och reda. Vi måste kunna gå ute på kvällarna utan att vara rädda och vi måste kunna hålla en fri arbetsmarknad utan kriminell inblandning.

Vill man veta mer vad man anser om vår nation och vår framtid från centralt håll.  Så skall man kolla på Moderaternas politik i korthet.

Vad anser jag?

Johan “Moderjohan” Mårtensson 

Moderaterna Floda

Skapa en väg in i samhället för våra ungdomar. Det ser jag som den största nyckeln för att skapa en bra grund på dels för individen men även samhället. Att kunna tjäna sina egna pengar betyder inte bara ansvar utan det betyder också frihet. Att kunna bestämma över sitt eget liv, sina egna drömmar.

Det banar vi vägen för om vi ser till att företagen i vår närhet vill expandera och anställa ytterligare människor. Jag är själv uppvuxen i Lerums Kommun och har tillbringat mycket tid i Floda.

För många är Floda kanske fotbollslaget eller kanske centrumet? Vad är det man tänker på när man tänker på Floda? Vad är det du tänker på?

Ett levande centrum

Att göra mindre orter levande dels för människor som bor på orten men även för företagarna så behövs ett levande centrum. Ett ställe där det händer lite saker och med ordning och reda.

Det är något vi skall arbeta aktivt för skapa sammanhållning. När vi ändå pratar om sammanhållning så är föreningslivet så otroligt viktigt. Oavsett om det är fotboll, pingis eller någon annan sport. En plats där man kan komma ned och umgås utan att behöva prata politik.

Yttrandefriheten

Yttrandefriheten har länge varit under attack från olika parter. Det är dags att slå ett slag och stå fast för människor att uttrycka sig. Det är dags att börja lyssna vad man menar istället för att försöka vinna billiga poäng med att vrida det personen sade.

Moderaterna Floda / Lerum står uppför rätten att prata om tuffa saker. Högt i tak!

Rösta eller bli medlem

För att samhället skall förändras eller kanske bevaras så behövs det människor aktiva i lokal politiken. Jag hoppas att du vill hänga med oavsett vilket parti du röstar på.

Vi välkomnar ditt medlemskap hos Moderaterna Lerum.

Vid pennan Johan “Moderjohan” Mårtensson

Moderaternas viktigaste frågorModeraternas förslagModeraterna Lerum – Moderaterna Västra GötalandModeraterna Gråbo