Moderaterna Lerum

Moderaterna Lerum för en framgångsrik Kommun

Varför skall man rösta på Moderaterna Lerum? Varför skall man bli medlem och försöka påverka? Det finns fler anledningar än vad man kan tro.

Det är frågor vi skall tillsammans gå igenom. 

Varför skall jag lägga min röst på Moderaterna Lerum?

Tittar vi tillbaka på åren som har varit så har Lerum alltid varit en välskött kommun. Det är för att det har varit en kommun som varit styrd av Moderaterna.

Skillnaden på flera partier och Moderaterna är att det inte varit något problem med att ta tuffa beslut. Även om de påverkat negativt på kort sikt. Det är så att när man väl skall bestämma något så får man ett motstånd i frågan. Trots att man kan förlora röster på att ta dom tuffa besluten så är min övertygelse att man tjänar på det i längden.

Förlora röster får aldrig stå i vägen om ett beslut måste tas och det har Moderaterna i Lerum gjort tidigare och kommer göra igen. Om inte annat så kommer jag se till att så sker.

Att lyfta det lokala?

Man kan alltid tackla det på olika sätt. Det bästa sättet i min mening är att lyfta fram näringslivet. Att skapa fler arbetstillfällen så att fler människor bor och jobbar i Lerum.

Det ställer som sagt krav på att saker är i sin ordning. Vägar, gator och vanliga samhällsfrågor som är viktiga för människor som bosätter sig i Lerum.

En skola i världsklass? Det är målet.

Föreningslivet förenar människor. Det är något jag alltid pratar om. Att det behöver finnas en plats där man lägger politik och andra meningsskiljaktigheter åt sidan. Där man bara umgås och lyfter varandra eller kanske till och med din barn.

Framtiden Moderaterna Lerum

Att faktiskt ha en plan på hur man vill att det skall bli längre fram. Där det finns lag och ordning, föreningsliv, näringsliv och en skola i världsklass. Vem hade inte velat bo i en sådan kommun?

Att skapa jobb i kommunen genom företagandet är en otrolig viktig poäng. Moderaterna Lerum är ledande genom att man bjuder in alla som vill till möten där man diskuterar hur man skall göra med den lokala politiken. Jag är själv med i denna gruppen som tar fram underlaget för 2020 och framåt.

Förutom pratade man att Lerum skulle vara en sovande kommun. Det är inte längre så man vill se Lerum och framtiden. Skapa jobb i Lerum är det vi skall göra för att få kommunen ännu mer levande. Vill man ta det av dokumentet?

Underlag för näringlivspolitiken

Alla överens?

Hitta samsyn för alla lokala partier så att vi får ett stabilt företagande är nyckeln för framgång för Lerums Kommun. Byta inriktning var fjärde år är ingen bra idé därför bjuder man in ALLA för att vara med i arbetsgrupperna.

”Politiken måste tillbaka till vardagsrummet, Johan ”Moderjohan” Mårtensson”

Kunna agera på ett sätt som är bäst för kommunen i det långa loppet och det gör Moderaterna Lerum. Det handlar inte alltid om att enbart vinna röster men att arbeta för allas bästa det vinner i långa loppet.

Moderaterna

Lokalt är inte samma sak som det nationella. Intresserad att veta vilken politik man bedriver nationellt så besök moderaterna/politik.

Vem är jag?

Moderaterna Lerum

Jag heter Johan ”Moderjohan” Mårtensson och du kan läsa mer om mig –> om mig eller min podast –> Aktörspodden

Själv är jag medlem hos Moderaterna Lerum och tror på en framtid där vi alla kan prata om svåra frågor. Högt i tak är ett måste där man faktiskt lyssnar på varandra. Även om man inte håller med varandra.

Det handlar inte bara om lokalt utan nationellt med. Leta var man kan samarbeta istället för punkter där man inte kan samarbeta. Det som man gör politiskt påverkar samhället i sin helhet. Ledarskap handlar om att visa med sitt agerande hur det skall vara. Peka finger hit och dit för att vinna små poäng hjälper ingen i det långa loppet.

Varför bli medlem?

Att veta vad människor tycker är grunden till att kunna forma en bra lokal politik.  Du kanske tycker något kan förbättras?  Ser du en brist som ingen annan? Har du en lösning som hade gjort saker till det bättre?

Oavsett är du alltid välkommen. Vi behöver fler människor som är engagerade i lokalt politiken. Vet du inte vem jag är så varför inte titta på ett avsnitt där vi pratar om företagsfrågor.

Vill du veta mer om om Lerums Kommun – Besök Lerum

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Moderaternas viktigaste frågorModeraternas förslagModeraterna Västra GötalandModeraterna GråboModeraterna Floda