Moderaterna Västra Götaland

Moderaterna Västra Götaland

Ja  du vi – Moderaterna Västra Götaland kommer visa resten av Sverige att vi är att räkna med.

Till och börja med är det en attityd att vi ser målet och hur vi skall komma dit. Absolut är det så att det räcker inte med en attityd. Har du kompetensen, attityden och viljan att göra Västra Götaland till ett län att räkna med då har du kommit till rätt plats.

Alla skall med

En stor demokratisk grundpelare i vårt samhälle är att alla människor är intresserade av just politik. Det är så viktigt att vi är inbjudande och välkomnar nya människor.

Man skall veta att alla tycker inte alltid samma men högt i tak och med en levande diskussion så kommer man fram till dom bästa förslagen.

Det politiska systemet fungerar så att det tar tid att genomföra all sin politik. Därför behöver man både explosivitet och uthållighet.

Vilken politik för Moderaterna Västra Götaland ?

Grunden är såklart moderaternas politik som du kan finna här. Förutom det är är det lokalt. Olika platser behöver olika saker. För Västra Götaland är stort med städer och kommuner som Göteborg, Borås, Trollhättan, Skövde, Uddevalla, Lerum, Alingsås m.fl

Vill du veta mer om lokal politik?

Det finns grunder som gäller för alla stora områden och städer i Västra Götaland och det är ordning och reda. Vi behöver lag och ordning som skapar möjlighet till en fri arbetsmarknad. Vi behöver lag och ordning för att man skall känna sig trygg där man bor.

Leva upp samhället med företag. Det är enkelt att säga men vem är egentligen inte för växande företag? Möjligheten att kunna jobba nära hemmet t.ex. Är inte det en stor möjlighet i sig? Fler arbetstillfällen skapar pengar och genom pengar kan man skapa värde till medborgaren.

Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Moderaterna Västra Götaland

”Vi måste få politiken tillbaka till vardagsrummet, Johan ”Moderjohan” Mårtensson”

Högt i tak och kunna diskutera tuffa frågor är viktigt. Det blir ännu mer viktigt att stå upp för yttrandefriheten. Att stå upp för yttrandefriheten är att stå upp för demokratin. Det behöver vi alla göra.

Hur man kunna förbättra saker om inte folk engagerar sig och faktiskt berättar vad och vilka idéer som hade varit bra. Det finns människor där ute som besitter stor kunskap i områden som man behöver för att bygga ut sin politik. Där kommer du in i bilden. Det är så viktigt att man lägger ned lite tid för att göra saker och ting bättre.

Mer om mig

Mer om Västra Götaland 

Föreningslivet förenar

När man tittar förbi enskilda områden så vad är det som förenar dom olika platserna. Det är självklart att man kan resa mellan städerna för att jobba. Men vad är det man gör privat som förenar. Jag säger att det är föreningslivet. Det är så viktigt att stå upp för en plats där man bara kommer ned och umgås. Utan inslag av politik och andra meningsskiljaktigheter. Vilka uppskattar inte en härligt fotbollsmatch mellan Lerum och Alingsås? Eller kanske Göteborg emot Borås?

Skolan

Ordning och reda i skolan. Det skall vara tydliga mål och en tydlig kravbild på eleverna. Man skall känna sig bekväm med att veta vad det är man behöver för att komma vidare. Skolan skall vara neutral och det är viktigt att jobba emot detta. Politiska element skall hållas i från skolan, helt opartiskt. Det jag ser framför mig är en skola i Världsklass.

Andra frågor

Det finns såklart allting från infrastruktur, sjukvård, integration, kultur, klimat, energifrågor o.s.v.

Vilket ämne är viktigast? Det går inte att säga då många går in i varandra. Allt handlar om vad man ser möjlighet till att förbättra till bästa peng. Behövs något göras akut handlar det inte längre lika mycket om ekonomi men skall man planera något så gör det faktiskt det.

Vi är svenskar och tillsammans är vi nationen Sverige. Vi skall göra allt som står i vår makt att göra detta till världens bästa land att leva i. Det råder det inget tvivel om att vi vill göra. Jag tror och hoppas på att du faktiskt också vi med?

Oavsett om du vill rösta på oss eller bli medlem så är du varmt välkommen. Vi behöver fler röster, vi behöver fler åsikter.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Moderaternas viktigaste frågorModeraternas förslagModeraterna LerumModeraterna GråboModeraterna Floda