Moderaterna Tollered

Moderaterna Tollered är viktiga och det som är ännu viktigare är att se till att Tollered fortsätter att utvecklas. Tollered är en underbar plats med väldigt många sevärdheter och duktiga företagare.

När det kommer till politiken så måste man se saker ur varje plats bästa. Vad är det vi kan göra för att göra Tollered ännu mer attraktivt? En plats där man vill leva, bo och drömma.

Jag har själv varit mycket i Tollered. En härlig plats som ligger väldigt bra till strategiskt nära E20. Så det är enkelt att ta sig till och ifrån.

Vad står Moderaterna för?

Moderaterna i Lerum är ett liberalt-konservativt parti. Ett samlingsparti som innefattar många olika människor som även tänker olika. Det som är det viktiga är att investera rätt, använda skattepengarna på ett bra sätt och även ge den bästa servicen för alla invånare i Lerums Kommun.

MUF som är ungdomspartiet är det mest aktiva i kommunen. Det gör oss till det partiet som får mest feedback från dom unga och det gör att vi kan anpassa vår politik attraktiv för kommande generationer.

Vi som alla partier behöver nya medlemmar som blir aktiva i politiken. Det saknas människor och det finns platser att fyllas. Som fritidspolitiker är det helt obetalt som hos alla andra partier. Man gör det för att förbättra för alla som bor i kommunen.

Vid val

Moderaterna Sjövik

Kryssa Johan Mårtensson (M)

Kommunvalet Lerum

Vill man veta mer om mig så har jag flera starka punkter som jag tycker man skall kolla genom.

Lag och ordningFöreningslivet Yttrandefriheten Näringsliv

Eller min presentationsfilm på Youtube.

Viktigaste som finns är att du röstar även om du inte röstar på varken mig eller moderaterna. Så se till att använd din möjlighet att rösta. Din röst är en tillgång!

Mer om Lerum

Vid pennan Johan Mårtensson

Moderaterna LerumModeraterna Gråbo Moderaterna FlodaModeraterna SjövikModeraterna Tollered