Veckan som varit

oktober 28, 2018 Av Johan Mårtensson

Veckan har varit helt galen!

Vi börjar med invigningen av stylingagetenens lokaler och deras nya digitalaprofil, mer info om det kommer senare i inlägget.

Arbete eller arbetsrelaterade saker har gjort att jag har haft cirka 80h som jag gjort mellan måndag och fredag. Det är väldigt mycket mätt även med mina mått, 10-12h om dagen vet väl alla företagare att man behöver lägga ner.

Men att det är lite over the top denna veckan. Det var en sak jag hade lovat en samarbetspartner, att vi skulle vara klara och då levererar man. Ordet och löftet är viktigt, har jag verkligen lovat något då levererar man.

Låt mig förklara, jag har ungefär 70-80 samtal varje dag förutom då att jag skall göra alla saker runt omkring, inget speciellt där? Nej det är faktiskt en vardag för många företagare att hela tiden se till att allting rullar som det skall.

Företagare och entreprenör

Jag driver mina företag och håller på med mina sociala kanaler. Då mina levande företag är min livsstil så är alla andra projekt framtiden. Då pratar jag om både Moderjohan kanalen men även Aktörspodden.

Hela tiden arbeta för dom nya projekten och nya möjligheter. Det är där den sanna entreprenören lever i mig. Jag är inte entreprenör i anda på smma sätt när det kommer till J2 Elteknik, absolut att räkna på projekt och se till att det finns jobb. Men jag strävar inte efter mer eller större omsättning utan jag tycker verkligen J2 fungerar jättebra som det är. Det handlar mer om att se efter och utveckla bolaget i lugnt och sakta tempo, mina kollegor är väldigt viktiga för mig både personligen men även för företaget.

Att påtvinga en ökning är inget jag aktivt söker efter.

Veckan

Denna veckan har jag varit social media manager, podcaster, elektriker, företagsledare och kontorsmänniska. Det där med att ha tre olika uppsättningar i bilen för att kunna byta om när jag behöver. Det är min verklighet och säkert många där ute som  läser detta med.

Fredagen

Release på  Aktörspodden #14 med Jasmine Reimby, en riktigt bra podcast som ni borde lyssna på om ni gjort det. Ni kan lyssna via spotify här. Sedan behöver ni ju lyssna på dom andra också såklart 🙂

Men jag var även på lanseringsfest för Stylingagenten och deras nya digitala profil. Dom uppdaterade deras hemsida med en helt ny look. För att komma ut till en helt ny publik.

LIVE VIDEO

Jag är på lanseringsparty med StylingAgenten.se. Dom lanserar idag en ny digital profil.

Publicerat av Johan "Moderjohan" Mårtensson Fredag 26 oktober 2018

BILDER

Sista bilden är det på mig då Johan “Moderjohan” Mårtensson och VD på Stylingagenten Emanuel.

Jag är lyckligt lottad att få så många trevliga och underbara människor omkring mig, även ni alla som läser inläggen och  är med på mina sociala kanaler. Jag läser och försöker alltid svara på allt, sedan försöker jag alltid ge tillbaka den tiden ni ger mig. Nya programpunkter och analoga träffar där man verkligen kan få lite utbyte av sin nerlagda tid.

En resa av rang är ändå den Emanuel och Andreas gjort med stylingagenten. Började i deras garderob och nu har dom 550 kvm lager yta med en omsättning som uppskattas till 30 miljoner i år.

Jag hejar på er alla, företagare som sliter för deras varumärke. Jag hoppas genuint att det kommer gå bra för er. Jag tror att ni kommer få det att gå ännu bättre, både i idé och ert eget välmående om ni hänger med i mina sociala kanaler. Att diskutera med andra företagare eller andra arbetstagare som ibland kan behövas för att hitta nya sätt!

Så jag hoppas ni bara ökar i era kommenterar och delningar!

//Johan “Moderjohan” Mårtensson