Entreprenör podd

Entreprenör podd

En entreprenör podd är något som drivs av en entreprenör som gästas av entreprenörer.

Just ordet entreprenör är väldigt brett och om du har ett eget företag så är du också entreprenör. Men jag tror i de flestas öron och ögon så är ordet entreprenör någon som håller med flera företag.

Skall man skapa en egen podd och det är en guide man är ute efter så har vi det också, poddradio.

På bilden Johan ”Moderjohan” Mårtensson

entreprenör podd

Entreprenör podd tips

Rekommendationen är Aktörspodden som både drivs av Moderjohan och det gästas hela tiden olika typer av entreprenörer. Den röda tråden är hashtagen #geordetliv som betyder att alla olika typer av entreprenörer och företagsledare skall komma till tals. Inte enbart dom största och mest välkända.

Det är enkelt att skriva något och påtala det ena och det andra men det är väl bättre att ni tittar på Aktörspodden 2019 movie. Då kommer ni förstå vad podden handlar om.

En entreprenör podd

Man skall inte blanda ihop en entreprenör podd med en karriär podd. Det är enkelt då man intervjuar människor men det sticker Aktörspodden ut. Det är dels avsnitt med olika typer av samma personer som tacklar olika typer av problem. Det är alltså en blandning av intervjuer men även ”panel” snack. Helt enkelt för att du som lyssnar skall få ut så mycket det bara går.

Aktörspodden ligger i framkant och kör även LIVE dels i ljud men även i videoformat där man kan prata med programledarna och ställa dom frågor eller kanske vill man diskutera ett nytt ämne.

Så missa inte de avsnittet.

Podbean – Aktörspodden

Såklart man lyssna via Itunes, Facebook, Youtube, A-cast, Castbox.fm, Player.fm m.fl.

Storleken

En stor tillväxt har skett hos Aktörspodden som har växt otroligt som entreprenör podd men det spelar ingen roll. Vill man vara med själv eller känner någon så skall man enbart maila in till info@aktorspodden.se. Alla skall med och har chansen. Podden drivs inte av donationer för att få vara med eller reklam därav har alla möjlighet.

entreprenör podd

Väl lyssnat!