Framgång

Vad är framgång?

Vad är det som definierar vad som är framgång? Har du suttit dig ner och tänkt på vad du anser skulle gjort eller redan har gjort dig framgångsrik? Tyvärr är ordet framgång ofta när man pratar om någon person som gjort sig väldigt rik på något. Är det verkligen den framgången som är det viktiga i den ekvationen?

Faktorer

Inget kommer gratis här i världen och det tror jag alla kan hålla med om. När man då ser denna person som är enligt synsättet på framgång är framgångsrik, spelar det verkligen roll vad man har på banken? Personen i frågan har lyckats bygga ett framgångsrik koncept som han eller hon har satsat allt för. Gjort en satsning med sin eget ekonomiska välmående på spel och som vi alla vet, går det dåligt ekonomiskt är det inte det ända som tar stryk. Jag tänker givetvis på hälsan både mentalt och psykiskt.

Valen

Min personlig åsikt är att man har nått framgång när man satt ett mål oavsett om det handlar om. Man har repat mod och utfört det som man velat och genom det kommer välmående och egen acceptans. Det sistnämnda är det viktigaste vi har, det är det vi har och är. Att acceptera sig själv som man är inte som man tycker man borde vara. Sedan skall man alltid givetvis arbeta med sig själv för att forma sig till en bättre person och människa för sin livsstil.

Du är framgångsrik

Oavsett vad du personligen tycker så tycker jag att du är framgångsrik. Du har saker du har gjort i ditt liv som är positiva och har medfött positiva saker för dig själv och din omgivning. Även om man är inne i en destruktiv tankebana så glöm aldrig det goda och positiva du har gjort, dom negativa faktorerna kommer alltid att finnas där oavsett hur bra eller dåligt det går. Fokusera på det som kommer och det du har gjort som gjorde dig framgångsrik när du väl var det. Vägen ligger alltid fri för att ta dig upp i sadeln och börja rida på den välmående stigen.

Kuriosa

En rolig tävling som jag själv tycker som Butik El har, komma på en slogan och som pris för bästa svar är två stycken fina armaturer. För att deltaga gå in på deras Facebook här. 

Min egen sökoptimering

Framgång

Under den senaste månaden har en av mina sidor ökat i Google ranking med ganska många platser. Är det framgång? För mig betyder det mycket för jag lägger mycket energi för att vara duktig på just SEO. Och att se att sidorna jag medför mycket trafik och går bra är en välmående faktor så klart.

J2 Elteknik AB är en framgångssaga.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv

Ett svar på ”Framgång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.