Thulin satsar på digitaliseringen

Magnus Thulin är verksam i sitt företag Vendotec men har nu valt att slå på stora trumman och satsa på ytterligare en avdelning

Ni som hänger med kanalen vet att vi många gånger pratar om digitaliseringen. Det går att prata om det men det är få som gör något med kompetens inom det. Magnus som nu har valt att starta sin nya avdelning för att hjälpa andra företagare med att finna rätt för att förenkla sitt företagande.

Varför skall man välja Thulin som sin partner inom IT?

Det kan vi såklart inte säga för utan att man påbörjat ett samarbete så vet man inte om man passar bra ihop. Alla affärer man gör vill man ju skall öka på värdet eller ge fler affärer längre fram. En kostnad är inte en kostnad om den betalar sig själv. Vi pratar ofta om värde? Det är något subjektivt men som vi ändå vill ta på för att se pengarna på banken.

Det som Thulin skall hjälpa sina kunder är lite olika ifrån IT support, marknadsföring, försäljning och marknadsprojekteringar m.m.

Det där med att vara bred men även kunna hålla uppe kompetensen är svårt. Alla vill kunna erbjuda helhetslösningar men få innehaver kunskapen och kompetensen för att göra det. På Thulin.se kan man läsa angående kompetensen ” Med över 10 års erfarenhet från digitaliseringsprojekt i länder som Chile, Sydafrika, Ungern, Turkiet, Kina och Thailand 

Kommer Thulin ta över Sverige? Kommer det bära frukt överhuvudtaget? Det är väl det som är det underbara när man sitter på sidan och tittar på. Man behöver inget göra förutom att sitta och heja på!

Det skall vi göra med alla företagare där ute. Heja på dem som driver Sverige framåt och sätter oss på karten.

Länkar

Aktörspodden Podbean Thulin Moderjohan

En rekommendation är att lyssna på Magnus som varit med hos Aktörspodden så får ni själva göra en analys hur ni tror det kommer gå för honom. Lyssna här.

Thulin

Missa inte mina andra uppskattade nyheter inom Företagsnyheter.

Vill man stödja Johan “Moderjohan” Mårtensson och hans projekt Aktörspodden. Varför inte bli patreon?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.