Projekt

Projekt

Vi alla behöver några extra projekt ibland. Kanske är det något hemma som man vill fixa till? Något på jobbet som man vill sätta igång med eller som företagare ett nytt bolag eller något i den formen som man är lite sugen på.

När det kommer till nya saker inom bolagsvärlden handlar det så klart att hitta något som gör dig unik mot andra.

Unik

Fråga inte dig själv vad alla andra gör för något rätt. Fråga dig själv vad alla andra inte gör. Det bästa sättet för att ta marknadsandelar av andra är att köra på samma tjänst men göra den lite annorlunda.

Se t.ex onlinepizza. Pizza har vi gjort tidigare? Men vi har blivit mer bekväma så hemleverans är något som går hem i dagens tider.

Webbshop

För min egen del har jag lanserat en ny hemsida. För hela Sverige och för alla. Företag som privatpersonen att kunna köpa kvalité material till konkurrenskraftiga priser.

Finns den marknaden? Jag den finns och den växer hela tiden.

Projekt

Nu är allting lanserat och allting är igång och fungerar som det skall. Sedan har man redan suttit upp många del mål.

Jag tror personligen på att online handling kommer ta över ännu mer än det redan har gjort. Hemleverans? Det är en självklarhet om du vill sticka ut.

In och titta själva på sidan. Https://butikel.se

Följ dina drömmar och mål, medvetet och med ögonen öppna, Johan Mårtensson

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, Deadline, Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta,Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.