Visa hjärta

mars 17, 2017 Av Johan Mårtensson

Visa hjärta

Vad kan jag då mena det att man skall visa hjärta? I den världen vi lever kostar allting pengar. Det finns inte längre några vägar man kan ta som företagare som inte kostar pengar. En ny hemsida? Sökoptimering? Toner till skrivaren?

Bokföringssystem? Reparera bilen? Jag vi kan hålla på hur länge som helst.

Man behöver inte göra mycket, men att göra det lilla kan betyda så mycket för någon som du kanske inte själv ens trodde var möjligt.

Egen företagare

Idag kom den en egenföretagare hem till mig som kämpar till tusen för att dra runt sin verksamhet. Han jobbar när som, helgar, kvällar när som helst. Allting han vill göra är att jobba. Du skulle kunna sätta honom på vad som helst så hade han gett sitt hjärta för det. Visst är han och hans företag inriktade på fönsterputsning och städning men viljan att hela tiden jobba är väldigt inspirerande för en som står vid sidan av.

Hemsida

Han skall nämligen hjälpa mig imorgon på kontoret för att röja. Han var hemma hos mig för att hämta nycklar o.s.v Så bjöd jag på en kaffe och vi pratade lite.

Han pratade om hemsida och hur mycket det skulle kosta, och sökoptimering som man måste ha på sin sida annars är det ingen bra.

Människor som arbetar och arbetar och verkligen försöker göra rätt för sig. Det är något jag tycker är imponerade, hur tungt den än är hur mycket man måste kämpa och visa hjärta så gör man det. Oavsett vilken bakgrund du än må ha så kan man alltid ta klivet och ta av sig handskarna och köra så det rycker.

Hemsida var det ju

Visa hjärta

www.fönsterputsgbg.se

Jag gjorde en hemsida för honom idag och sökoptimerade den. Det var visserligen bara två fraser men alla som vet att det tar tid att göra en sökoptimering bra.

Jag ville visa hjärta jag också, jag vägrar att ta något för det utan jag ser det som att jag drar ett strå till staken. Jag hjälper honom så han senare hjälper alla. Det är nämligen så vårt skattesystem var meningen att fungera.

Vi alla som betalar skatt, alltså jobbar och betalar skatt i Sverige oavsett inkomst sitter nämligen i samma båt. Vi drar runt Sverige.

Inte regeringen

 

Det är vi arbetande svenskar och svenskor som får landet att gå runt. Inte nya regler eller förordningar. Det är vi som går till vårt jobb och drar in pengarna och betalar skatt. Det är vi som drar runt landet oavsett vilka som regerar.

Även om man är hängig så går man till jobbet och gör sin del. Vi behöver komma tillbaka till det, att man ställer upp. Man gör det som behövs.

Med det sagt vill jag rikta in ett speciellt tack till min egen underbara personal på J2 Elteknik som verkligen biter i.

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, Deadline, Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, AktiebolagProjekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte