Nätverksmöte

mars 24, 2017 Av Johan Mårtensson

Nätverksmöte

Nätverksmöte

Nätverksmöte på Grand First Hotel i Alingsås idag, det var BNI som anordnade träffen.

Jag har personligen aldrig varit med i något nätverk liknande BNI, visst jag har varit med i företagarna många år men det räknas knappast som något nätverkande.

Hur var träffen?

Jag när man går på möten som är nätverksmöten behöver man vara väldig lyhörd. Man behöver inte bara se vad som sägs och vad som händer utan man måste läsa lite mellan raderna. Se hur saker och ting verkligen är, inte bara det som visas upp för ögat.

Det var väldigt strukturerat och dom inblandade personen ville verkligen väl, det fick jag känslan av. Är det då rätt för mig? Det tror jag varje person och företagare får känna själv. Man bör ta i beaktande att det blir väldigt enkelt klubb för inbördesbeundran, sedan att jag inte kände så alls på detta mötet så bör man ha det med sig.

Marknadsföring

Jag tror det bästa sättet är att se det som marknadsföring inte bara för ditt företag utan även dig själv som person. Du kan forma ditt varumärke efter dig själv på ett helt annat sätt än vad du gör via din hemsidan. Jag var med som representant för J2 Elteknik, behöver nog förtydliga det så man inte tror jag var där för något av mina andra projekt.

Skall jag gå med?

Hade det givit mig något det tror jag absolut, skulle det giva tillräckligt mycket det vet nog bara han där uppe. Jag skall ta det i beaktande verkligen och känna efter i helgen vad jag tror.

Varje handling får en konsekvens. Vad den blir i det korta loppet kan man räkna ut, men vad varje konsekvens får längre ner på vägen finns det tyvärr ingen människa. Hur allseende du än är så bör man söka med sitt sinne längs med vägen för att på något sätt “chansa” hur det kommer falla ut.

Företagen på nätverksmötet

Det var väldigt många på detta nätverksmöte. Jag kommer tyvärr inte ihåg alla, men jag blev inbjuden av. Angerheim Content Marketing  en trevlig tjej som hjälper företag med deras hantering av sociala medier. Sedan pratade jag mest med en Jurist vid namn Johan från Crusner Advokatbyrå, jättetrevlig och skulle jag kunna tänka mig vara en väldigt kompetent person.

Den som hanterade oss “nya” på mötet och som fick veta mina raka fundering var Alingsås Podden. Kvinnan som jag nu glömt namnet på tilltalade mig på det sättet att hon hade många järn i elden. En person som var väldigt driven och hade satt sina mål. Skriver flera böcker, jobbar med välmående och sin podd samt flera andra sidoprojekt.

Fredagskväll

Nu är det dags att stänga av den digitala världen och njuta lite av Scott Stapp och ett glas vitt.

Alla konsekvenser för en handling är omöjlig att förutse, gör ditt bästa och följ din egen väg, Johan Mårtensson

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, Deadline, Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta, Projekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång