Efterskalv

Efterskalv

Vad innebär det för mig med ett efterskalv ? 

Efter gårdagens strider med företaget Boxmedia (Boxmedia är ett företag som bedriver marknadsföring och andra digitala tjänster i Sverige). Så har vi kommit till ett förstående. Anledningen till att jag har varit missnöjd är ett en stor summa pengar är utbetalad till dom för att dom skall hjälpa J2 Elteknik med marknadsföringen.

Dock har marknadsföringen uteblivit p.g.a olika anledningar. Men idag blev ett genombrott, jag pratade först med deras ägare/chef. Förklarade situationen och det utbröt lite diskussioner, men tillslut var vi ändå överens. Deras avdelning som hanterar marknadsföringen ringde sedan upp och vi kom efter en långstund förhandlade fram till att dom skall bedriva vår marknadsföring i 4 månader utan betalning.

Hur man än vrider och vänder på det, tycker jag ändå dom försöker göra rätt för sig. Och det i sig tycker jag man skall visa dom respekt för. Sedan är det helt enkelt upp till bevis. Dom har 4 månader på sig att övertyga mig att deras företag är att satsa på.

Mellandag

Idag har det varit en mellandag som jag så fint kallar den, mycket saker ligger i pipen men få saker har fått sin slut produkt. Många projekt, arbeten kalla det vad du vill, håller fortfarande på att sätta sig i sin form. Det gör att det finns få färdiga saker att slippa på. Belsyning Göteborg är i drift och jag skall inte ändra något på dom ett tag. Dom är redan i ugnen.

Flera anbud skall göras men flera uppgifter saknas för att dom skall utföras och skickas och det gör en alltid lite frustrerad. När man själv vill trycka send utan att kunna göra det. Hur man än vrider och vänder på det vill man alltid vara konkurrenskraftig och därför väntar man in alla uppgifter.

Nyheter

Det formas flera nya idéer och speciellt en av dom känner jag är nära, det är en stor förändring som kan ske. Ni får hålla er uppdaterade ibland kan det gå väldigt fort. Och just denna idé håller jag väldigt högt och tror på, eller jag tror inte jag vet att det kan bli en riktigt skoj sidoprojekt som vem vet kan bli väldigt stort.

Borta vid horisonten så är det inte bara denna idé som ligger och myser in sig, jag känner redan nu att 2017 kommer bli ett väldigt intressant år. Några skalv och efterskalv kommer vi allt hinna med.

Låt det inte falla mellan fickorna, Johan Mårtensson

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.