Möten & Möte

januari 20, 2017 Av Johan Mårtensson
Möten & Möte

Möten & Möte handlar detta inlägget om.

Ídag har varit en dag som började snällt med avlämning av lilla hunden på hunddagis, så han kan busa med sina kompisar eller varför inte ett anordnat hundmöte.

Men att vända på myntet går fort, ett fel skickat sms av mig som gjorde att personen ifråga inte fick den informationen som han skulle få gav stora problem. Nu när man tänker efter så är det väldigt enkelt hänt, helst om du inte har telefon numret inlagt.

Möten som var inbokade idag, anbud som var tvungna att komma in. Gjorde att det fanns hög press på att få saker utförda. Jag gör alltid min egen planering flera dagar innan och sedan fyller på och tar bort allt eftersom. För det går inte att komma ihåg saker, man kan tro det till att börja med men desto mer saker byggs upp desto mer behöver du din planering.

 

Möten & Möte | blogg

Spa avdelning på Portensgym

Tempo

Det där sms:et gav mig som sagt lite av panik. Jag vill aldrig lova något som vi inte håller om det inte händer något som sjukdom eller saker man inte kan kontrollera. Man måste hålla efter sitt ord, sitt ord är sitt värde och om du kan visa upp för världen att du står vid ditt ord oavsett vad som händer kommer det gynna dig. Bättre att ta hand om problemen än att lämna problemen orörda, dom kommer komma ifatt dig. Helst i ditt företagande, gå rakt in i stormen det är även det enklaste sättet att komma ur den.

Trots allt fick jag ordning på dagen, mycket tack vare min kollega Fredrik som utförde ett arbete snabbare än beräknat som rädda mig.

Anbudet på belysningen som skulle vara inne i dag kom även den in, med 2 minuter tillgodo satte jag mig i bilen för ett möte med Expertkyl. 3 minuter sen var jag, dock lever jag under 5 minutens regeln. Allting under det är okej.

Möten & Möte – RAM-handlingar

Mötet med Expertkyl handlade om ett möjligt projekt, så det var visning av arbetsplatsen som var på agendan. Många gånger tidigare av andra bolag som man inte jobbar med längre, gav inte så bra handlingar och underlag som Expertkyl gör. Dom är väldigt duktiga på vad dom gör och det gör även mitt arbete mycket enklare och mindre komplicerat.

Möten & Möte | blogg

Vackra var vi allt. Foto vid första hantverksgalan.

Portensgym – Möten & Möte

Som företagare har man ofta ställen man beger sig om man har lite tid över, för mig är det Portensgym. Jag svänger förbi en gång i månaden, en gång i veckan allt beroende om jag har några minuter över för att sätta mig och dricka en kaffe.

Det är nämligen väldigt gott där men det är inte bara det, det så klart för Susanne & Jennifer som arbetar där alltid är så goa att tjöta av sig lite med. Möten.

När vanliga dagen tar slut börjar den andra världen som börjar på www, saker måste göras. Mail måste svaras på, hemsidor som har arbete som måste göras. Listan är lång, med en god whiskey skall jag sätta med mig hemsidorna nu.

Om världen blir www, gör då www av världen och din framgång kan starta, Johan Mårtensson

 

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, Deadline, Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta, Projekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte