Att gå på bio – Företagsnyheter

Att gå på bio – Företagsnyhet: Cinemeet heter ett företag som har en intressant app på gång till den svenska marknaden. Vad är det dom håller på med då?

Det är att gå på bio. Gå på bio? Ja det är en app som länkar ihop människor med vad dom är intresserade att titta på. Om du är intresserad av t.ex kärleksdrama så kan du hitta andra människor som gillar samma sak och välja att gå och titta på en film tillsammans med dom.

Kan detta verkligen funka? Det har redan testats i Asien med väldigt goda resultat. Därför kommer nu appen att presenteras för svenska och amerikanska marknaden. Det är alltså inga små marknader: Asien och USA som dom kommer agera på. Sverige är såklart lite mindre men kan vara en fingervisning för hur den kan komma att fungera i andra EU länder. För mer information så kan ni se deras presentationsvideo som finns endan. En härlig fotnot är ju att ni kanske känner igen rösten. Det är samma härliga Daniel som gör introt till Aktörspodden.

Kan denna appen bli en riktigt homerun? Det kommer tiden utvisa men det vi kan förstå att biograferna älskar den. Vad tror du? Vi ses i kommentatorsfälten.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.