Johan Mårtensson byter inriktning

Kanalen har byggts upp under många år men nu är det äntligen dags för att förändra kanalen till det bättre. Filmen som lanserades under gårdagen är första steget och idag blev andra steget klart.

Johanmårtensson.se blir nu istället moderjohan.se.

Varför görs detta?

När domänen heter Johan Mårtensson blir det väldigt fokuserat vid mig som person och det är egentligen inte meningen. Absolut är det jag som driver kanalen men jag vill få till ett uppsamlingsnamn som både kan vara ”mig” men även andra i namnet. Därav så har beslutet tagits och med samarbetspartners har nu domänen nu flyttas ifrån johanmårtensson till moderjohan.

Alla filmer och inlägg kommer vara kvar?

För er alla som varit inblandade i bloggen, intervjuer och allting annat som hänt kommer finnas kvar. Allt är flyttat ifrån johanmårtensson till moderjohan.

Du förstör all SEO som du har gjort genom din blogg?

Det stämmer att all SEO kommer nollställas och kanalen behöver byggas upp igen. För kanalens del handlar det inte enbart att försöka göra ett avtryck på kortsikt. Moderjohan skall bli den kanalen du tänker på när du tänker på en företagskanal för alla företag i Sverige.

Företagsnyheter som är en del i detta?

Det är självklart en stor del i det hela. Det är en programpunkt som förekommer i flödet men det är bara ännu en sak som är ett verktyg för att hjälpa företagare där ute.

Moderjohan är samma som Aktörspodden?

Fokus bilden för att hjälpa företagare i Sverige är desamma men innehållet i kanalerna avviker. Aktörspodden har en programledare men det kan förändras längre fram. Att hålla kanalerna separata har många fördelar även om visa inlägg produceras på båda kanalerna. Det är hela tiden en avvägning.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.