Tro på framtiden, se verkligheten och lär dig av historian

Hur skall man tänka och vad skall man fokusera på. Det är inte alltid enkelt när många säger till dig att tänka på ett sätt är inte okej t.ex. Det jag har lärt mig att det är viktigare att jag själva kan stå rakryggat och stå för det jag säger än att jag skall vara rädd att såra någon.

Vill man tolka mig fel kommer man alltid att göra det. Jag är väldigt övertygad att när man väl läser en text som någon skriver så kan man hitta flera vinklar som man kan försöka förminska, flytta fokus eller på något annat sätt fördöma mig.

Lyssna på vad personen menar och försök förstå det ut deras perspektiv. Det är något jag kommer bära med mig alltid, spelar ingen roll vad någon säger till mig.

Anförande från mig

Tro på framtiden, se verkligheten och lär dig av historian är ett citat från mig som jag framförde i mitt anförande 2021-12-06.

Jag skriver mina egna tal, jag skriver mina manus, jag skriver mina egna uppdatering i sociala medier. Det är klart att det tar mycket tid men då vet jag att jag kan stå för det som sägs/skrivs.

Vid pennan Johan Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.