Statistik för dom senaste 28 dagarna

Jag har inte riktigt haft tid att visa någon statistik det senaste då jag inte har någon fokus på det. Sedan händer det visa saker som gör att man känner sig lite extra glad och varför inte göra ett härligt inlägg om det.

Sedan får jag be lite om ursäkt till alla då jag har inte varit aktivt dom senaste månaderna. Det visar sig på sifforna med. För att sätta ribban lite för att bli lite mer aktiv

Visningar via Google

Ett av mina klipp på TikTok

Youtube

Facebook

Hemsidan

Jag ser tydligt att mina traditionella sociala medier har mycket sämre resultat dom senaste 3 månaderna då jag inte varit speciellt aktiv. Det finns anledningar men nu är jag på gång igen och lite mer laddad med energi.

Så det är dags att vända dom nedåtgående siffrorna. Kommer ihåg för inte så länge sedan när jag nådde över 200k varje månad via min Facebook.

LinkedIn är också en stark kanal för mig men jag har inte statistik där ifrån för den finns inte lika enkelt som på YT och FB.

Hemsidan driver alltid trafik men jag har inte varit aktiv eller försökt på den heller p.g.a anledningarna innan.

Totalspridning per månad just nu?

Det är såklart väldigt svårt att säga men jag skulle säga att den totala spridningen är väl en bit över 100 000 på TikTok i antal visningar. Sedan har jag säkert runt 30-40k via LinkedIn. 7.7k på FB och 1.4k visningar på Youtube. Så skulle väl säga att det totala just nu ligger väl runt 140-150 000 senaste 28 dagarna.

Vid pennan Johan Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.