När man når ut

Det går upp och ned i det man skapar. Det handlar såklart att intresset för det man pratar om går upp och ned som allting annat. Mitt tips för alla som är väldigt intresserade av ett ämne, fortsätt att prata om det även om det inte uppfattas intressant för stunden.

Om jag skulle ge en krona för varje gång någon uppfattat det jag gjort som negativt hade jag varit väldigt, väldigt rik. När någon ler när ditt förslag blivit nedröstat eller att man inför hela gruppen skall ge dig ett tips, jag du vet sådana där små saker som många kan ta åt sig av.

Jag låter mitt engagemang, driv och min kunskap tala för mig. För ett resultat är ett resultat och inget annat. Det är mitt tips till dig som läser och det är mellan dina och mina ögon (givetvis är det ingen annan som läser detta).

När man når ut
Facebook – Moderjohan
När man når ut
Tiktok – johan.martensson
När man når ut
Youtube – Johan Mårtensson
Google konto
Podbean – Aktörspodden

Förbättring sker genom dialog

Hur många gånger hör man inte t.ex, jag lyssnar alltid på människor. Det gör såklart många men vilka förstår verkligen vad någon menar? Det är nyckeln till förbättring att ta till sig saker. Det kan vara enkla saker men som upplevs inte alls positivt.

Vi alla är människor. Även om personen som ger dig kritik kanske inte är duktig på att ge kritik så analysera anledningen, syftet och lösningen på kritiken som har uppkommit. Har man gjort bort sig så har man gjort bort sig, det är bättre att stå rakryggat och erkänna sitt misstag.

Varför pratar jag om dessa saker? För det avtrycket vi ger är dom sakerna vi fokuserar på. Vill du förändra vad du avger förändra även vad du studera, tittar på och läser om.

Vid pennan Johan Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.