Första årsstämman

Nu är precis första årsstämman klar för min del. Det handlar om Moderaterna i Lerum och det är så annorlunda jämfört med hur man gör ett sådant för ett företag. Det är lärorikt och inte helt oproblematiskt när dom flesta sitter på plats och resterande var med över videomöte.

Av mina sex (6) motioner så fick tre (3) helt avslag medans tre (3) förde med sig framgångar. Ni hittar mer om detta här.

Det gläder mig att det finns stöd i just dom motionerna som jag kände var dom starkaste jag hade lagt. Dessa handlade om skolan, lag och ordning samt kultur.

För att summera hela årsstämman med ett ord så hade ordet blivit, överens. Det var enbart diskussion en gång under hela stämman och det var en av mina motioner.

Stort grattis till Viktor Lundblad som välförtjänat vann platsen som vår nr1 på listan, Moderaterna Lerum. Vill man veta mer om Viktor så hittar ni mer information här.

Vill du veta mer om vad vi från Moderaterna i Lerum vill? Kan du läsa igenom valmanifestet som röstades igenom under Årsstämman 2022-02-21.

Vid pennan Johan Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.