Årets podcast

Årets podcast Sverige

Vilken podcast är Årets podcast? Det frågan går såklart inte att svara på allt är beroende vad man själv gillar och vad man själv anser är det trevligaste att lyssna på. Jag själv startade min egen podcast 2017, kanske lite väl sent? Det är väl lite hur man ser på det men som sagt jag hade ingen drag hjälp alls utan har byggt upp hela varumärket själv.

Med nu flera hundra avsnitt släppte så är det hela tiden ett pågående projekt. Aktörspodden kommer såklart förändras med tiden men grund tanken kommer alltid vara kvar. Ge ordet liv #geordetliv handlar om att bjuda in till samtal. Krossa monologen och släpp fram dialogen.

Årets podcast

Vem utser Årets podcast?

Det finns säkerligen väldigt många olika företag och personer men jag blev genuint väldigt glad när jag fick denna skickad till mig. Det finns alltså människor därute i vårt avlånga land som anser att det jag gör är något man skall tilldela ett pris. Man blir ärad, glad och väldigt lycklig såklart.

Tacka för utmärkelsen

För det första måste jag tacka alla som medverkat i podden. Det är trots att ni/vi tillsammans som skapat innehållet. Att driva en intervjupodcast / samtalspodcast är en kombination mellan intervjuaren och gästen. Har man nya gäster varje vecka så är det hela tiden något väldigt levande.

Det största tacket går till alla lyssnare. Herregud vad mycket kärlek och inspiration jag får av er utan er så hade man såklart inte fortsatt. Det är när man väl känner sig lite låg på energi som man verkligen tar till sig era fina ord.

Tomas måste jag även tacka som hjälper till bakom kulisserna med att boka in gäster. Han har även hjälpt med manus till enskild avsnitt. Ett varmt tack till dig Tomas.

Vad händer i framtiden?
Årets podcast

Säg vad du tycker kommer vara en ny programpunkt med Vincent som CO-host. Varje Söndag 20:00 kommer vi diskutera samhällsfrågor. Där den röda tråden att bjuda in till samtal kommer vara i fokus.

Förutom detta så kommer dom vanliga intervjuerna fortsätta men kanske inte i samma takt som tidigare (en gång i veckan). Allt är såklart beroende på tid.

Ni vet var ni kan hitta mig och nu fortsätter vi skapa podcasts i världklass.

Årets podcast
fbt

För att lyssna på podden Aktörspodden.

Vid pennan Johan Mårtensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.