Ge inte upp

1. Att inte ge upp när man tycker det börjar bli tråkigt.

2. Att inte ge upp när första bästa nya projekt dyker upp.

3. Att inte ge upp för man tycker resultatet är för dåligt.

4. Att inte ge upp för att det står stilla.

5. Att inte ge upp för andra inte tror på dig.

6. Att inte ge upp när du själv vacklar.

Vill du komma någonstans? Vill du känna värde och stolthet? Då handlar det om hårt arbete. Inte hårt arbete som att bära en 50kg sten fram och tillbaka utan hårt arbete genom att vara konsekvent.

Att fortsätta trots motgångar och bristande motivation. Den känslan i dig själv när du väl fortsatt när andra hade lagt av och slutat. Den mentala bedriften och prestationen att du lyckades behålla ditt fokus.

Se igenom all skitsnack och gör det du har sagt till dig själv. Då pratar vi verkligt värde. Du kommer då visa andra genom ditt hårda slit att du värderar det du har gjort på ett sådant sätt att andra kan förstå och kommer värdera det likadant som du.

Sluta vara så fruktansvärt flexibel i allting du gör. Var konsekvent och lita på dig själv att du valt rätt väg. Du är en tillgång och en person som många gånger har ett högre värde än vad du själv kan förstå.

Visa andra vad det är du värderar genom din handling. Visa andra vad det är du är stolt över och vad det är du står upp för.

Det är mycket lättare att förstå konsekventa handlingar än tomma flexibla ord.

Vid pennan Johan Mårtensson

ge inte upp

Kanaler

Missa inte mina andra inlägg

Facebook – Instagram – Youtube

Uppskattar att ni hänger med mig i dels mina texter men även podcasts m.m. Skulle bara personligen vilja tacka alla. Du behöver inte hålla med mig men vi kan respektera varandra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.