Torsdagstipset

Programpunkten: Torsdagstipset

Torsdagstipset (TT) är i grund och botten ett nätverksprogram där alla som medverkar är delaktiga.
 
Det nätverket som byggs är genom dom som kommenterar och delger tips och trick hur dom gör att lösa den frågandes frågeställning.
 
Den röda tråden är näringslivet i alla sina former, från att plocka papper till att fakturera och kommunicera. Inspiration och engagemang tillsammans, det är vägen framåt. TT för alla!
 
Den som presenterar frågan och tipset får möjligheten att både presentera programpunkten, sig själv och det företaget man jobbar på. Efter detta kommer frågan som “programledaren” ställer till er som tittar.
 
Torsdagstipset nås ut till tusentalspersoner varje vecka.

Del 7 – Företagsbilar
Del 6 – Hjälpa en webbshopare

Torsdagstipset #6

En liten företagare har hört av sig och ber om lite tips.Vad kan vi ge denna företagare?

Publicerat av Johan Mårtensson Torsdag 8 november 2018

Del 5 – Tjäna på marknadsföring

Torsdagstipset #5

Torsdagstipset #5Torsdagstipset (TT) är i grund och botten ett nätverksprogram där alla som medverkar är delaktiga.Det nätverket som byggs är genom dom som kommenterar och delger tips och trick hur dom gör att lösa den frågandes frågeställning.Den röda tråden är näringslivet i alla sina former, från att plocka papper till att fakturera och kommunicera. Inspiration och engagemang tillsammans, det är vägen framåt. TT för alla!Den som presenterar frågan och tipset får möjligheten att både presentera programpunkten, sig själv och det företaget man jobbar på. Efter detta kommer frågan som "programledaren" ställer till er som tittar.Torsdagstipset nås ut till tusentalspersoner varje vecka.

Publicerat av Johan Mårtensson Torsdag 1 november 2018

Del 4 – Bygga ett team

Torsdagstipset #4

Torsdag betyder Tordagstipset!Vilket tips hade ni gett till en nyföretagare för att sätta ihop bästa teamet?Torsdagstipset powered by Dennis Larsson

Publicerat av Johan Mårtensson Onsdag 24 oktober 2018

 

Del 3 – Vad gör er bäst

Del2 – Anställa första gången

Del1 – Starta eget