Lerum

Företagsträffen Lerum

Lerum

Företag och näringslivsträffen skede 2018-10-16 och var arrangerat av Johan "Moderjohan"  Mårtensson och Aktörspodden.

https://www.facebook.com/ModerJohan/videos/1138133319668176/

En träff för människor att knyta nya band inom näringslivet, en analog träff där man kunde sitta ner och samtala. Två föreläsningar en av Moderjohan och en av Martin Abenius.

LIVE VIDEO

https://www.facebook.com/ModerJohan/videos/2483466365213183/

Intervjuare: Johan Mårtensson

Intervjuade: Martin Abenius, Sebastian Samuelsson, Erne Hägg, Gunnar Söderberg.

För att summera träffen så var det väldigt trevligt att möta alla företagare och företagande personer. Det var väldigt mycket samtal och diskussioner. Samarbete, mervärde och rekrytering var dom dominanta samtalsämnen vid borden. Givetvis pratade vi också om det analoga emot det digitala men den diskussionen går hand i hand med det mesta.

Ett stort extra tack till Mikaela för att vi fick vara hos dig, givetvis ett stort tack till alla underbara personer som kom ner och gjorde träffen helt fantastisk.

Det kommer lanseras en ny träff inom kort. Stay tuned

Deltagare

Företag och personer som ej fyllde i  sin blankett kan vi ej länka till via hemsidan. Enligt nya gällande regler, GDPR.

Lekreativ - Grupputveckling och utbildning 

Vaktmästeriet i Göteborg - Vaktmästare och fastighetsvård

Swedish Taco - Restaurang 

J2 Elteknik AB - Elektriker Göteborg med omnejd

Gunnar Söderberg - Föreläsare 

AbeniusConsulting - Rekrytering 

Menykollen - Digital marknadsplats

Portens Gym - Lerum Gym

Delikatess Cafeet - Frukost Lunch & fika 

Butik El - Elmaterial online

Alingsås Byggkonsult - Kvalitetsansvarig

 

 

Informationen som lades ut innan träffen:

Lerum

Alla är välkomna till träffen. Fokus ligger på analogt nätverkande inom företagssektorn. Träffen är helt gratis.

Information:

Kom ner och knyt nya kontakter. Alla är välkomna, dörren är alltid öppen för alla. Desto fler vi blir desto roligare blir det!

Träffen är till för dig som vill skaffa dig mer analoga (ansikte emot ansikte) kontakter inom dom närliggande områden. Ett gratis forum där man kan hitta nya samarbeten, hitta nya möjligheter och givetvis för personer med intresse av att hitta arbete eller arbetstagare.

När du kliver innan för dörren kommer du få en lapp där det står en fråga som du skall svara inför dom du sitter nära, en fråga att ställa till någon annan.

Ibland för att bygga den starkaste av broar, behövs bara att någon lägger första stenen, Johan Mårtensson.

Kaffe kommer det bjudas på sponsrat av mig själv och Delikatesscaféet men “fikabröd” så att säga får ni stå för själva eller om ni vill köpa något annat.

Evenemang:
Finns ute på Facebook så ni ser hur många det är som kommer. Det är första gången träffen går av stapeln så därav är det svårt att påtala hur många det är som kommer. Självklart att du som läser detta kommer, men hur många tar du med dig?

En helt normal träff och möte, kom i arbetskläder eller i kostym. Det härliga med företagandet är att det ser olika ut för alla. Som tidigare påtalat är alla välkomna så ta nu tillfället i akt att komma ner och träffa andra människor i samma situation som er.

Du kan välja att fylla i en lista med ditt företagsnamn, hemsida och mail samt en snabb beskrivning vad ni gör. Så att alla kan hitta er digitalt efter mötet, informationen kommer släppas här på https://moderjohan.se/foretagstraff så analoga visitkort är inte måste.

Ingen skall behöva gå miste om ett samarbete, kanske inte hände under träffen men vem vet vad man behöver imorgon.

Sponsring:
Detta evenemang är enbart skapat av Johan Mårtensson och har inga andra intressenter inblandade. Alltså inget politiskt, ingen organisation som företagarna eller nyföretagarcentrum.

En träff för dig och mig!

Var träffas vi?

Det kommer stå Rollups på gatorna med Moderjohan symbolen. Så ni enkelt kan hitta, men adress är enligt följande.

Delikatesscaféet i Lerum AB
Brobacken 6, 443 30 Lerum

Efter träffen
EXTRA ENBART FÖR DENNA GÅNGEN

När ni väl, om ni valt att delge er information på listorna när ni kom så kommer ni även få möjligheten att framföra ert budskap digitalt.

Om ni har följt kanalen vet ni att flera tusen kollar på varje klipp jag lägger upp, mesta visade är väl 220.000 visningar.

Ni kommer få en länk skicka till er mejl där det kommer finnas möjlighet för er att ladda upp en film till en dropbox. Filmen som spelas in av er skall vara för att kunna visa upp efteråt vem ni var och inte bara ett namn.

Ni kanske knöt en kontakt men det blev aldrig något av den, men så ser man er film m.m. En extra marknadsföring av er.

Om ni väljer att spela in gör det då enkelt med er kamera mobil, inget fancy. Ett klipp som är ungefär 1minut långt med svaren på frågorna nedan.

1. Företagsnamn: Ert namn
2. Vad det är ni utför: Er produkt/tjänst
3. Vad ni hade velat hitta för samarbetspartners: Företagstyp
4. Er största kundgrupp: Privat, företag, landsting
5. Söker personal: JA/NEJ

När ni väl laddat upp filmen så kommer jag klippa ihop den med andra klipp för att göra en lite längre presentationsfilm. Där ni helt enkelt får helt gratis marknadsföring för att ni var med på träffen.

Ibland kan man behöva en extra spark i röven, nej nu menade jag helt fel. Man kan behöva en extra hjälpande hand. Med min digitala kunskap så kan jag hjälpa dom flesta även dig.

Hoppas vi ses där nere, dela och åter dela. Det finns nog många som vill komma. Det finns dock enbart 35 sittplatser men finns det hjärterum så finns det stjärte….

I dessa GDPR tider så kan det vara klokt av mig att delge er att informationen inte kommer att användas till något förutom det som är angivet på denna sidan.