Wincher

Ta kontrollen över din SEO

Vad menar jag med att ta kontrollen över din SEO?

Anslut dig till Wincher genom min länk så får du 90% rabatt på första månaden.

Sökmotoroptimering som är gjord för att ranka på sidor på Google är enormt viktigt för alla företag där ute i Sverige idag. Det handlar om enorma pengar som går igenom Google och om man inte har börjat med sökmotoroptimering är det bara att börja.

När jag själv började med sökmotoroptimering så var det genom att jag sökte på t.ex ”moderjohan” på Google och så såg jag vilken rank jag hade (inkognito mode). Därför det är viktigt om du skall kolla din rank på då som vi ponerade ”moderjohan” så behöver du ta bort din gamla sökhistorik. Därför är det viktigt att du söker genom inkognito mode.

När jag själv började så satt jag som sagt med excel och sökte på varje ord för att skriva in resultatet varje dag för att se på hur det rörde sig upp och ner. Visst när du har kanske 2-4 ord fungerar det men när du hela tiden adderar nya landningssidor som t.ex ”moderjohan podcast” alt ”moderjohan podd” som exempel så börjar det tillslut bli enormt tids påfrestande.

Wincher

Det var då jag hittade Wincher. Wincher hjälpte mig lösa alla problem jag hade. Jag kunde helt plötsligt lägga in 5 olika hemsidor/domäner och lägga in 50 sökord per sida och se hur det gick för dom. Uppdatering varje dag och det kostade mig inte mer än ett par hundra i månaden.

Det gjorde att jag kunde börja kolla och mäta om det jag gjorde gav bra resultat och på det sättet blir riktigt duktig på SEO. Märkväl att jag är usel på design.

Så här ser det ut för att göra en snabb visning hur det kan se ut i Wincher.

koll på din seo

Nu  säger vi att du har startat ditt Wincher konto och du har lagt in din hemsida. Vi leker fortfarande att det är moderjohan. Så nu lägger din i https://moderjohan.se och sedan lägger du in sökorden moderjohan, moderjohan podcast och moderjohan podd. Då kommer Wincher läsa in dessa och du kommer efter ett tag få ett resultat. Är du då inte rankad kommer det bli 100+. Ligger du med på rankingen redan så säger den ditt exakta resultat och sedan kommer det uppdatering varje dag för att se att du håller dig kvar på rankingen eller ökar/minskar.

Konkurrenter

Eftersom jag håller på med podd och företagsfrågor så är mina konkurrenter t.ex Verksam.se och Framgångspodden. Så lägger jag in dessa domäner på konkurrenter sektionen och så mäter dom emot dom sökorden jag har lagt in. Så då får man en bra överblick över dom orden som du vill vinna på Google ifrån dina konkurrenter.

”Nej jag har inga konkurrenter som jag bryr mig om”… OK det brukar låta så. Men du kanske har en samarbetspartner som du är intresserad av då istället. Det är iallafall en grymt bra funktion!

Kostnaden

Den är helt rörlig beroende hur många sökord du har koll på och hur många domäner. Det betyder att du kan förändra kostnaden. Om du börjar med det minsta en domän med några sökord kostar det enbart 100kr /månad.

Det är en otroligt billig peng för att hålla koll och ta kontrollen på sin SEO.

Det är så att även om du inte gör din egen SEO och ett annat företag gör det så släpp det inte från dina egna händer. Om du lägger X antal tusenkronor så behöver du faktiskt se till att pengarna är väl använda och du får något typ av resultat. En SEO firma kan inte garantera resultat men oavsett så måste det hända grejer på rankingen annars är det ingen ide att lägga pengar på det alls.

Personlig tränare

Wincher är min egna privata personliga tränare. Påminner mig ständigt hur viktigt det är med Google. Att jag ser rankingen påminner mig varje dag och det har blivit en ritual jag gör. Tittar Wincher, webbshopp och min mejl. Så startar jag alla mina dagar, varje dag oavsett om det är helg eller vardag. Sedan glömde jag säga statisk på antal spelningar på podden med. Dom fyra sakerna är på det sättet jag vill starta dagen. Det tar inte mer än några minuter så är det gjort.

Wincher påminner mig varje dag av hur mycket affärer det finns att vinna på Google. För en liten peng som jag tror alla företag borde lägga per månad för att ta kontrollen över sina sökord.

Wincher skapar inte din SEO det går du göra själv eller via externa företag men det visar dig ständigt hur bra eller dåligt det går för dig.

Skapa konto nu

Gör det via min länk, https://www.wincher.com?via=moderjohan så får du hela 90% rabatt på första månaden. Det är en bra deal för dig att komma igång och inte behöva känna dig stressad direkt när du drar igång.

Wincher har även chatt-funktion som du enkelt kan använda när du är inloggad hos dem. Det betyder att du har support direkt när du behöver det. Det är något som är otroligt enkelt, du behöver inte ringa någon eller ta kontakt med någon och sitta i långa väntetider/köer.

Varför använda min länk?

Moderjohan & Aktörspodden har inga sponsorer och driver ej några intäkter den vägen. Allting är betalt ur egen ficka men det finns visa saker som gör det enklare för mig att bedriva allting och det är t.ex hjälpen via Patreon och t.ex användningen av min länk på Wincher. Kostnaden för dig är densamma medans jag får en procent. Det går till att betala domäner kostnaden m.m d.v.s det är ingen intäkt att prata om. Många bäckar små.

Om du skapar Wincher genom min inloggning så finns jag även såklart tillgänglig för tips m.m om du känner att du behöver det. Räck ut en hand till mig via info@moderjohan.se så ser jag om jag kan hjälpa dig.

Jag använder Wincher själv

Jag kan lägga handen på hjärtat och säga att jag verkligen älskar Wincher och på det sättet så tror jag du kommer göra det med. Ta kontrollen över din SEO och börja använda Wincher.

På frågan om jag rekommenderar Wincher till mina bästa vänner, bästa samarbetspartners och även om det skulle vara aktuellt till min mor så är svaret JA. Det säger jag utan att ens behöva tänka efter.

Vill man prata med Wincher direkt och deras support så skall ni ta kontakt med Julia – julia.burova@wincher.com – Underbar att ha och göra med!

Vid penna Johan ”Moderjohan” Mårtensson