Konkursnytt

Varje månad så kommer ett nytt avsnitt av konkursnytt. Johan “Moderjohan” Mårtensson går igenom konkurser och vilka som har gått i konkurs under föregående månad. Avsnittet släpps efter den 15:de någon gång då tillväxtanalys har släppt deras rapport.

Hoppas ni hänger med och gillar, kommenterar och delar inläggen så skall vi se till från vår sida att fortsätta producera dem.

Konkurser

Det är en tragisk och mycket stor händelser för alla inblandade. Först att tänka på dom människorna både företag och kunder som blir utsatta i ej färdigställda arbeten och obetalda fakturor.

Sedan även den företagare som utsätter andra för sin konkurs. Det finns så himla många olika sätt som gör att en företagare blir tvungen att ta den sista utvägen. Han kan själv åkt ut för en konkurs eller kanske en stor kund som inte kan betala m.m. Det tråkiga är ju att det blir sådana stora pengar när det väl blir konkurs.

Johan “Moderjohan” Mårtensson har tittat på siffror angående konkurser länge. Det vet ni om ni hängt med i facebook kanalen. Konkursnytt är ett litet programinslag där man går igenom siffrorna och statistiken.

Mars 2020