Företagsträffen

Företagsträffen

Företagsträffen är ett öppet event som alla är inbjudna till. Det är ett analogt nätverk för företagare och ledande personer i näringslivet. Storlek är irrelevant utan mångfalden är det trevliga.

Företagsträffen är fristående från andra organisationer och styrs helt ifrån att låta företag möta företag. Anordnas av Johan ”Moderjohan” Mårtensson och med Aktörspodden som den officiella namnet.

Nätverka

Det låter alltid så roligt med just nätverkande men oavsett hur det låter så är det så otroligt viktigt att bredda sina kontaktmöjligheter. Ditt nätverk sätts på prov när du behöver något och dess styrka är om du hittar det du söker.

Företagsträffen är tillför stora som små företag för att lyfta blicken och se vilka som finns runt omkring i omnejd. Det har förekommit flera lyckade möten som har genererat flera trevliga saker i efterhand.

Företagsträffen
Företagsträffen i Lerum 2018-10-16

Dialog

Varje träff har ett schema upplagt för att ni som möjliga deltagare vet vad det är som kommer hända. Vem är det som kommer föreläsa? Vilka tider m.m, m.m.

Miljön är viktigt att det är avslappnat. Det samtalas mer och mer om att miljön för en nätverksträff är egentligen det viktigaste elementet. Om man är avslappnad och kan prata på sin ”vanliga nivå” hittar man dom kontakterna man söker.

Det bästa med företagsträffen är att det är återkommande personer som besöker träffen. Det gör även att kärnan blir avslappnad och det sprider såklart till dom nya som besöker.

Evenemanget

Anmälningar sker vanligtvis via Facebook evenemangsida men det kan förekomma på andra ställen. Ni kommer se information om detta via dom sociala kanalerna var och när och hur för att få vara med.

Företagsträffen händer på fler orter än en men har varit i början enbart i Lerum. Det planeras fler träffar just nu.

Nu har Företagsträffen kört i två år, det är skoj! VI SES NÄSTA GÅNG =O)

Se Lerum för mer ingående vad som hände under Företagsträffen 2018