Företagsmallar

Omkostnadstalet mall

omkostnadstalet mall

Omkostnadstalet mall

Denna mall är framtagen och använd under LIVE sändningarna. Den är skapad för att du skall kunna räkna ut ditt eget omkostnadstal. Vad kostar det för att existera per timme för ditt företag?

Utvecklingssamtal Mall

utvecklingssamtal mall

Utvecklingssamtal mall

Detta dokument är att ha underlag för ditt årliga återkommande utvecklingssamtal med din personal. Det handlar att du skall kunna påvisa vad och hur det sett ut tidigare år för att hålla koll på att allting rör på sig i rät riktning. Men även hitta om det är något som inte gör det för att du skall hitta förbättringar för ditt företag. Som alltid anpassa mallen till ditt företag.

Anställningsavtal Mall

Anställningsavtal

Anställningsavtal

Ett enkelt avtal som man måste fylla in lite mer information om just sin verksamhet. Du trycker på Anställningsavtal ovan för att ladda mer Excel versionen. OBS! Du måste ändra avtalet för att den skall uppfylla nya lagar och regler samt din verksamhet.

Avslutningssamtal mall

Avslutningssamtal mall

Avslutningssamtal mall

Ta till vara på informationen hos personen som slutar hos dig. Även om det kan kännas jobbigt så kommer detta göra ditt företag bättre på sikt. Lyft blicken och ställ dom tuffa frågorna och lyssna på dom ärliga svaren.

Utvecklingssamtal & Lönesamtal Mall

Utvecklingsamtal mall

Utvecklingssamtal & Lönesamtal Mall

Detta är en dokument man skall använda varje år för att märka skillnader. Du bör ersätta eller lägga till dom sakerna som är speciella eller speciellt viktiga för dig som företag. DOCK är en stark rekommendation att bevara välmående, stress och andra viktiga frågeställningar som är svårt att ringa in under året. Detta dokument är ifall du enbart använder dig av ett personligt möte med personalen och  sköter vidare utvecklingen av de på annat sätt.