Utveckling

Utveckling

Ditt nuvarande företag är ett enskilt bolag och du söker utveckling till ett aktiebolag. Det kan vara ett aktiebolag som du vill skall ingå i en koncern. Det är trots alls dom vanliga sättet att vidare utveckla ditt företag. Du vill skapa ett företag med ditt namn som äger andra bolag. Du kanske redan i dagens läge äger ett aktiebolag men har tänkt att sälja av en del för att sedan möjligtvis investera i en ny bransch och ett annat företag. Eller du har ett existerande bolag och du vill starta ett till, och genom försäljning av aktier i det första bolaget gör det möjligt för dig att starta ett bolag till.

Utveckling

Att skapa en koncern moder är många gånger ett väldigt bra alternativ. Dock bör man lyfta en varningsfinger för kostnaderna för själva bokföringen blir högre. Behöver inte bli jätte mycket men det är så klart beroende på hur många transaktioner och hur invecklat boksluten blir. Sedan givetvis hur mycket affärer som pågår mellan bolagen. Kan vara så att det är svårt att se vad det ena bolaget börjar och slutar, man behöver så klart få ordning på det så man ser tydligt men en sådan sak kan kosta mycket pengar.

Företag

Man vill så klart hela tiden utveckla sitt företag. Vi har pratat tidigare om SEO (sökoptimering) som kan vara ett bra val för ditt företag. Men det är så klart inte den ända vägen att gå. Vi pratade igår om att samarbete och det kan leda till expandering. Utveckling & Utveckla | blogg

Dock när jag pratar om utveckling så går alltid mina tankar till det personliga planet. Personutveckling, det viktigaste av allt. Glöm att dina planer och du inte kan stimulera och försöka göra din arbetsplats till en rolig, utvecklande och inspirerande sådan.

Personlig utveckling

Så vad är det ni fokuserar på när ni tänker på angående denna topic ? Är det att montera saker och ting snabbare? Mer förmåner till alla? Att folk rör på sig mer? Att folk har sjukvård via bolaget?

Precis som ordet personutveckling säger är det ett singular, en. Personligt och därför är det inte helt enkelt att stödja personlig utveckling på varje enskilt plan. Jag har gjort upp en liten egen lista för hur jag tänker i ämnet och det är följande.

  1. Kommunicera (samla information)
  2. Analysera (Söka möjligheter)
  3. Inspirera (Lägga fram förslag)
  4. Utvecklingen
  5. Bedömning (Har det fungerat)
  6. Utslag (svar)

Riktig utveckling kan bara ske när alla parter ser målet, Johan Mårtensson

Utveckling & Utveckla | blogg
På kontoret
Helg

En bild tagen precis för några minuter sedan bara. Ibland går det snabbt med bilder på bloggen också. Med det sagt så är veckan slut för på Söndagar är jag inte nere på kontoret, måste vara hemma någon dag (exklusive panik saker). Hoppas ni har en kanon trevlig helg.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.