Torsdag

Torsdag

Torsdag handlar detta inlägg om

Så nu börjar timmarna ticka ner mot sängdags, en annan sitter och optimerar sina hemsidor. När jag var på väg hem så fick jag en ny tanke på hur jag skulle kunna optimera saker på ett bättre sätt. Och vips så hade jag många saker att göra.

Det är något med nya smarta idéer och sedan om dom ger frukt eller inte kommer jag se. Använder mig av sökord.se för att se hur mina nyckelord agerar på dom domänerna jag har. Sökoptimering om den skall vara lyckad är hela tiden ett försök att hitta nya sätt att förbättra dina sidor.

Torsdag & dag
Möte med Alingsås Byggtjänst

Alingsås byggtjänst är ett byggföretag som gör många olika typer av projekt. Allting från altan till kontor skulle man kunna säga. Samtalen handlade mest om planering, projektering och upplägg på möjliga projekt tillsammans.

Prisbild och debitering och sådant diskuterades helt enkelt för att Alingsås Byggtjänst vill säkerställa många delar av projektet för deras kunder och det förstår jag mycket väl.

Nog bland dom största företagen runt omkring oss på sociala medier, riktigt starkt jobbat. Vittnar om att många gillar dom och är en bra fingervisning när man letar hantverkare.

Sedan är det alltid gott att kunna unna sig en hantverkare frukost 🙂

Nya bolag

Nu har det gått igenom bolagsverket och jag får allt säga att det gick väldigt fort. Tror det tog 4 dagar från inkommen order till färdigt arbete, och då behövdes det också en komplettering som gör att det tar 1 extra dag. Får säga att deras E tjänster på verksamt.se är väldigt bra.

Efter det var det fakturering, planering och planering på kontoret.

Sent möte
Torsdag & dag
Möte med Kent P

Samtal mellan företag är viktigt och nu var det ett möte mellan mig och Kent P Måleri. Vi pratade om lite små projekt som vi har tillsammans och lite vad som händer under året och hur vi skall på bästa sättet hjälpa varandra fram. Det är viktigt att hela tiden ha duktiga och trevliga samarbetspartners.

Du är lika framgångsrik som ditt nätverk är, Johan Mårtensson

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.