Tidsoptimering

Tidsoptimering

Vad menar jag då med tidsoptimering? Den tiden du har som man brukar göra saker som att sätta sig i soffan. När en lucka uppenbarar sig och man sätter sig och tittar på netflix eller hbo. Givetvis skall man bevaka sin “egentid” men många gånger handlar det inte om mycket energi man behöver lägga. Det kan vara att fixa till i huset, bilen eller kanske ditt företag.

Convertrate

När du har en webbshop är det nog den viktigaste siffran av alla. Och med det menar jag hur många som besöker hemsidan som leder till en affär.

Om du har 100st besökare och 1st som köper har du en convertrate på 1%. Är det bra? Det beror på många faktorer, hur stor är din marknadsföring i kronor? Hur många besöker din sida? I början är det självklart svårare att inneha en bra convertrate.

När du bygger om din sida skall du ha i åtanke på att det skall vara enkelt, bättre och prismässigt bra för att du skall slå dina konkurrenter.

Tidsoptimering

Butik El

Det jag har gjort denna helgen när några luckor infunnit sig är att jag har lagt till en sektion med “Kampanj & Rea” helt enkelt för att dom bästa priserna skall så klart visa sig direkt när du kommer in i butiken.

Sedan har jag tagit bort lite bilder och lagt fram dom rullande informationstablåerna för “bästsäljande” och “nya produkter”

Det tar tid att jobba med en webbshop för att hitta rätt. Men var noga att mäta din convertrate så vet du när du har hittat rätt.

J2 Elteknik AB

Hemsidan för J2 Elteknik AB håller jag hela tiden på med att uppdatera och fixa till. Vad är rätt och vad är fel? Det är väldigt svårt att veta när det kommer till ett tjänsteföretag då man inte kan mäta på samma sätt som i en webbshop. Dock tror jag på att man skall hålla sig trogen till dom ideal man jobbar efter.

Visste du att J2 stödjer skolan och lokala föreningar? Det handlar om något jag kallar Ge tillbaka. Vi tar kompetens från skolan och på så sätt är det faktiskt befogat att vi är där och stöttar om dom behöver oss. Och likadant är det med föreningslivet, att det skall finnas något att göra efter skolan & jobbet som är roligt och utmanande. Det är även det en sorts tidsoptimering.

WordPress

För att din tidsoptimering skall fungera helst om du är med i den digitala världen så tycker jag verkligen wordpress skall vara ditt val av hemsidor. Då det är faktiskt så att du kan lära dig allting från uppbyggnad till sökoptimering. Allting handlar bara hur mycket energi du lägger, all information finns på nätet för att hämtas.

Tidsoptimering är som bäst när du använder verktyg som du redan kan, Johan Mårtensson

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, Deadline, Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta, Projekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.