Tiden & Tidsuppfattning

februari 6, 2017 Av Johan Mårtensson
Tiden & Tidsuppfattning

Tiden & Tidsuppfattning handlar detta inlägg om.

Varför är det så att tiden aldrig riktigt räcker till? När man fokuserar på att ibland inte försöka vara i telefon så är det ändå något annat som tar tid. Det är dom minsta sakerna som stjäl den största tiden.

Det kan vara olika saker beroende på vad man jobbar med. För mig är det telefonen, att vara tillgänglig är en del i att vara entreprenör. Men ibland så måste man borra ner huvudet och köra.

Kan vara ett stort anbud som skall vara inne. Det hjälper inte med att man dras med bihålsinflammation som inte verkar vilja ge upp trots penicillin. Det där med dubbla alvedon, ipren och nassonex.

Allt för att hålla igång och visst kan man säga ligg hemma och ta igenom dig. Men vi alla vet att verkligheten inte fungerar så.

Nya saker

Det är två stycken nya AB som är igång och skall startas. Affärsidéerna är redan klara, underlag för verksamheterna är klara. Nu är det bara dom sista detaljerna sedan kommer det köras på till tusen. Kommer bli väldigt intressant sedan är jag inblandad i ännu en affär som inom kort säkert också kommer rendera ut i AB. Det får tiden utvisa. Om affären är mogen så kommer det visa sig tillslut, visa fall kan man behöva trycka på i andra fall får man sitta lugnt ner i båten och vänta på hur saker utspelar sig.

Tiden & Tidsuppfattning

Jag nu sitter man här och tittar på klockan och funderar vad tiden har tagit vägen. Klockan redan halv tio och jag har inte hunnit få gjort allt som jag behöver. Det är flera saker som jag behöver få klart. Det är anbud som skall lämnas in, det är visa strategiska val som måste göras. Och det är möjligtvis någon ny personal som skall tillsättas.

Jag vad skall man säga Tiden kommer visa om ens val är rätt. Dock är magkänslan helst klart det, feelingen för att sakerna jag har nu gjort kommer vara lyckade val. Det är ingen idé att sitta och fundera på om, om, om nu. Nu är det dags för att agera inte reagera. Den tiden kommer när verksamheten är uppe i rullning.

Tiden & Tidsuppfattning

Mästarnas mästare

Om vi ändå skall prata om tider så får vi väl prata om tiderna.. Det var verkligen ett fantastiskt ögonblick att vinna för andra gång på andra möjligheten. Årets bästa eller rättare sagt årets nöjdaste kunder för ett Elföretag i Sverige. Det är något jag alltid kommer bära med mig vad jag än gör, hur mina bolag än ser ut så är det aldrig någon som kan ta ifrån dig upplevelserna som man fått vara med om.

För att vinna måste man våga, för att våga måste man glömt var bromsen är, Johan Mårtensson

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, DeadlineKunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta, Projekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte