Sälja

Viljan att sälja får aldrig överstiga viljan att leverera det man lovat.

Att sälja är absolut inget fult. Det är inget dåligt utan det är livsviktigt för varenda företag eller förening. Sedan om man själv ser det som ”ett sälj” eller inte det är helt upp till dig som individ.

Min egen filosofi är att förstå vad det är kunden vill göra men även ta i beaktande kostnaden. Alltså på ren enkel svenska plånboken. Ibland blir man trött på alla proffsiga meningar men konkurrenskraftiga priser.

Just att få affären, att sälja eller vinna. Helt upp till hur du ser på sälj processen i ditt eget huvud så är det bara ena sidan av myntet. Den andra är att faktiskt leverera bra produkter eller tjänster. Att genuint bry sig om sina kunder och inte bara i tal eller skrift.

sälja

Glöm aldrig

Alla digitala forum, sociala medier eller marknadsföringssätt kommer ALDRIG att slå det enkla att göra bra saker för sina kunder. Så vill man vinna, sälja, ta affären så är det lika enkelt som det alltid har varit. Gör ett bra jobb, leverera en bra tjänst eller produkt så kommer man få nöjda kunder.

Undvik ALDRIG förbättringsförslag, klagomål eller andra saker dina kunder riktar emot dig. Oavsett om dom har rätt eller fel så lyssna och kommunicera. Hittar man rätt på dessa enkla men ändå så svåra saker så ligger vägen lika öppen som alltid för ett framgångsrikt företagande.

Det finns aldrig någon som kommer göra saker för dig så det är helt enkelt upp för dig att ändra ditt tankesätt.

Vid pennan Johan Mårtensson

Kanaler

Missa inte mina andra inlägg

Facebook Instagram Youtube

Uppskattar att ni hänger med mig i dels mina texter men även podcasts m.m. Skulle bara personligen vilja tacka alla. Du behöver inte hålla med mig men vi kan respektera varandra ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.