aktörspodden spotify

Pressrelease: Spotify + Moderjohan

oktober 19, 2018 Av Johan Mårtensson

NEWS: Aktörspodden finns nu på Spotify!

Det händer när du minst anar det, podcast spotify.

Jag satt och jobbade som vanligt med att maila med kunder. Samtidigt satt jag och funderade på en ny programpunkt till Moderjohan kanalen på Facebook,  på den sista skärmen hade jag påbörjat att klippa ihop Företagsträffen-filmen.

Så bara trillar det in ett mejl:

Du har antagits till Spotify.

Dear Podcaster,

We are glad to inform you your podcast has been accepted on Spotify. You may use https://open.spotify.com/show/2CpdiiZi8oomwQ7jXXOZOT for users to get your podcast on Spotify (it may take a couple days for the link to be active in Spotify).

Happy Podcasting!

Vad skall man säga eller göra i det läget, JAAAAAA!!! (ber grannarna om ursäkt).

Det är en framgång för mig, jag har suttit och tänkt på det tidigare. När Aktörspodden kommer till Spotify då har jag ändå kommit någonstans med min podcast.

Det är härligt att leva, det är härligt att alla timmar och dygn man lagt ner på podcasten verkligen varit värt det. Då menar jag absolut inte att den tiden som jag suttit och pratat med alla som varit med varit tråkiga utan det handlar om allting runt omkring.

Att vara aktiva på sociala medier, att hitta något som människor verkligen tycker om att lyssna på. Det är enkelt att TRO saker men det är svårare att verkligen leverera ett mervärde.

Moderjohan börjar röra på sig, härliga människor och företagare som kom på Företagsträffen och nu även Aktörspodden börjar få luft under vingarna. När du är den gemensamma nämnaren för flera saker så antigen står allting still eller så börjar hela jäkla havet storma och vem älskar inte det!?

Tar mig en mini potion snus, snusat nu i 15år. General lös men så helst plötsligt så valde jag att dra ner på nikotionet så nu klarar jag enbart mini potion. Det är njutning, en kaffe också kaffe. Dans i duschen?

Jag vem vet? Kanske göra en ny laddningssida haha, det finns att göra 🙂 Nu när man har en podcast spotify. Nu väntar man bara på att man kan börja lyssna på den på spotify, när dom har laddat klart den.

PEACE //MJ

(MJ = MODERJOHAN = JOHAN “MODERJOHAN” MÅRTENSSON)