Padel lag

Då var det dags att presentera våra padel lag.

Team Aktörspodden har två padel lag som ställer upp på två olika platser i Sverige. Dels Göteborg men även Alingsås.

Starka laguppställningar som går för seger i varsin division. Lagen anses vara jämna på pappret men har aldrig möts internt vilket såklart kommer hända och något vi får diskutera senare.

Aktörspodden Göteborg

Består av lagkaptenen Emil ”säkerheten” Syrén som är en spelare som smeknamnet säger. Sedan har vi Carl ”smashen” Cedergårdh som är den offensiva spelaren. Dessa spelare gjorde en insats i division 1 i Lerum tidigare men valde att byta serie för att det låg närmare hemma för båda.

Båda gentlemännen tror på seger och går för seger. Så får vi se hur det slutar för dem båda. Men riktigt roligt att kunna presentera ett padel lag i Göteborg. Vill ni titta till deras division så gör ni det här.

Vi önskar såklart dem lycka till!

Aktörspodden Alingsås

Består av lagkaptenen Mattias ”lobben” Ericsson som är den stabila spelaren. Smeknamnet kommer utav att ibland fungerar inte lobbarna men ibland är dom världsklass. Internskämt. Johan ”forehand” Mårtensson är den ni kanske känner vid namnet Moderjohan. Han älskar att klappa till med forehand och försöker så mycket som möjligt spela med den.

Förra säsongen spelade även dessa två gentlemän i Lerum division 4. Dom gick upp en division men valde istället att byta till Alingsås Padelborgen. Dels för att det är bättre planer men det var lite fler lag och divisioner vilket blir mer spelande och mer lämpligt motstånd då det finns fler i samma rating. Vill ni titta till deras division gör ni det här.

INTERN KAMPEN

Oavsett vem som vinner eller inte så finns det ett poäng system varje enskild spelare för. Kallat MMR. Just nu när detta skrivs har Carl och Emil 1474 och Johan har 1476. Detta betyder ALLT så ni förstår hur viktigt det är. Emil och Carl har inte spelat deras match så om dom vinner lär dom gå om.

Ni som tror att detta kommer gå obemärkt förbi om Carl och Emil går förbi Johan… Då har ni ingen koll. Hårda ord, elaka kommentarer och konstiga påhopp på obekväma tider är vardag.

Vem står vinnande efter denna säsongen? Det är helt enkelt upp till er alla att gissa. Aktörspodden Alingsås eller Göteborg?

Må bästa padel lag vinna!

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Padel lag

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.