Nya tider

mars 9, 2017 Av Johan Mårtensson
SEO online & google

SEO online & Google handlar detta inlägg en hel del om.

Jag har pratat lite om sökmotoroptimering eller det var nog lite fel att säga lite. Förutom det jag har pratat om innan så handlar mycket av din SEO om att hela tiden göra små ändringar så att ditt resultat blir bättre.

Vilka ord?

Givetvis finns det ord som är bra för dig men kan vara väldigt svåra att optimera emot. Men var inte rädd för det, kör på dem också. Sedan försök vara smart. Vad är dom nya sakerna inom det du håller på med som kommer slå längre fram? Att lägga upp några sökord mot det som kommer sen, som inte finns på Google just nu. Det är väldigt mycket enklare, så blanda lite.

Mina domäner – SEO online & Google

Jag håller på en hel del med mina egna domäner, jag bedriver verksamheter i dom större städerna inom belysning. Jag håller hela tiden på att uppdatera mina sidor med olika bilder från installationer som är utförda av oss. Det är ett stort arbete att göra, men det är väldigt utmanande. Nu dom senaste dagarna har jag nämligen byggt om dem båda. Göteborg & Stockholm.

SEO online & google

Sedan har man väldigt många goa människor i sin närhet som man kan be om hjälp. Det gjorde jag idag, jag frågade dem om vad dom tycker om båda sidorna och vilken dom gillar bäst. Helt enkelt för att man själv snöar gärna in på något. Man tror man vet svaret, man måste hela tiden hålla sig på rätt sida gränsen. Du vet inte bäst, någon annan vet alltid bättre. Du är inte bäst, det är någon annan som är bättre. Just dom meningarna är bra att intala sig själv så man inte blir självgod eller tror mer om sitt eget värde än vad det egentligen är.

SEO online & google

Elefanten i rummet

Nu händer det inte bara saker på visa hemsidor utan nu skall på Måndag? Det är inte 100% om allting klaffar men jag tror på det och kör på det. Då skall nämligen det nya bolaget lanseras. Skall bli väldigt intressant att följa den utvecklingen.

Arbete

Jag har det senast arbetet lite väl mycket, även med mina mått mätt. Det gäller att inneha en balans i livet, även om du jobbar mycket. Den gränsen kan överskridas under korta perioder. Blir det längre period blir det obalans i ditt liv och det kan skapa friktioner i ditt privatliv.

Bryta arm

Även om jag själv är hyfsat duktig, en duktig lekman som jag brukar kalla mig själv. Så anlitar jag externa bolag som sköter visa delar av mina verksamheter för att jag hinner inte göra allting själv.

Adwise Mediabyrå sköter om ett av mina projekt. Jag tycker nämligen det är väldigt roligt att se hur långt mina egna kunskaper i visa ämnen mäter sig mot andra. Även om du givetvis skall samarbeta med dina samarbetspartners så måste man även tävla. Det fokuserar mig och det ger mig extra passion. Vi har nämligen en liten internkamp om sökordet, belysning Göteborg.

Vem vinner? SEO online & google

Som sagt samarbetar vi i ett projekt men har delade intressen i ett annat. Det är det som gör det väldigt roligt. Jag leder med placering 9 mot deras 35

Dock skall det påtalas att det är inte deras viktigaste sökord. Det är mitt viktigaste så det går inte till 100% att jämföra. Men vad spelar det för roll när jag vinner? Haha.

Dina val stänger dörrar och öppnar dem. Det finns ingen människa som kan veta vilka konsekvenser valen får längre fram på vägen. Lär dig konsekvenserna men låt dem inte tynga dig, Johan Mårtensson.

 

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, Deadline, Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta, Projekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte