League of Legends tävling

League of Legends tävling

Moderjohan sponsrar en LoL turnering

Intervju med Jesper finner ni nedan.

Moderjohan har valt att stödja 1 vs 1 turneringen med prispengar. Turneringen hostas av Jesper ”Fitnessknugen” Rundberg på Söndag 18:00. Den spelas på hans twitchkanal och är öppen för alla som vill vara med och visa var skåpet skall stå.

Spelbranschen är som vi alla man inom en grym expansion och den påverkar oss alla. Du kanske spelar något eller så kommer dina barn att göra det. Att stödja ungdomar i sitt nöje känns som en självklarhet och jag, Johan ”Moderjohan” Mårtensson anser att den utvalda kanalen är ett föredöme inom spelkanalerna.

Intervju med Jesper Rundberg

League of Legends tävling

Fitnessknugen varför kallar du dig detta?

Det är faktiskt lite slumpen av det blev som det blev. Jag började med knugen och sedan blev det kungen. Men jag kände mig inte riktigt tillfreds med kungen så jag gick tillbaka till knugen. Att det blev just fitnessknugen var för att jag kallade mig det när jag skapade alla konton på t.ex Twitch. Man kunde inte ändra så det har helt enkelt stannat kvar.

Varför fitness?

Jag vaknade upp en dag och kände verkligen för att ta tag i min kropp och mig själv. Jag har aldrig varit speciellt överviktigt eller så men jag hade heller aldrig känt mig riktigt i form. Så jag började läsa och träning, jag läste mer och mer. Tillslut så blev jag helt fast som jag är idag. Träning och att tänka rätt genomsyrar mig och den jag är. Hjärnan ljuger men det gör inte kroppen så det är dags för mig att ta hand om mig själv.

När började du streama online?

2009 på owned.tv började jag streama League of Legends men det var inget aktivt utan det när jag kunde. Då spelade jag i stora organisationer som League of Legends proffs och streamade när jag kunde. Efter det kapitlet avslutades så gick jag ifrån streaming men kom sedan tillbaka igen. Ni som kan LoL vet ju vem Fnatic Rekkles är? Han har fått smaka på knugen många gånger i lane och han var inte alltid så lycklig för det, haha.

Varför 1 vs 1 turneringar?

Jag har tänkt länge på detta men förut så fanns det en annan som höll på detta. Jag hostade honom (sände vidare mina tittare till honom när jag var offline) och var även kommentator under tävlingarna så ville inte starta min egen turnering. Nu finns det en möjlighet för alla att komma och spela och tävla lite emot varandra och ha skoj. Så finns det såklart även lite prispengar bland annat som lite extra krydda. Det viktigaste är att ha skoj och skratta åt varandras dåliga och bra plays.

Hur gör man för att få vara med i turneringen?

Då kommer man in på twitch kanalen innan 18:00 på Söndagar och skriver sitt nickname i chatten så lägger vi upp dig på listan så är det bara att köra. Matcherna kommer såklart att speccas och vinner man finalen så får man även möte mig i LIVE sändning. Det är gamla och nya personer som är med varje gång och det brukar vara många härliga skratt. En gång så fanns den en spelare som dök tornet varje runda och lyckades vinna många gånger på det, skoj.

Om du är duktig på 5 vs 5 är du då lika duktig 1 vs 1 ?

Det är två totalt olika spel. Det beror på din roll i vanliga League of Legends. Är du support spelare så är du inte riktigt lika fokuserad på att döda någon 1vs1 som du är när du är sololaner t.ex mid eller top. Trots detta så är det väldigt mycket meta (vilka champs som är starka just nu) och vilka champions du är duktig med. Så för att summera det nej, det spelar ingen roll hur bra du är 5 vs 5.

Avslutningsord?

Är det så att man är intresserad att hänga med och stötta mig så kom gärna in på Fitnessknugen på Twitch.tv. Vill du veta mer eller kanske du har ett barn som spelar och vill ställa lite frågor så svarar jag gärna. Vill tacka min underbara community som verkligen förgyller mina kvällar. Så många härliga skratt och goda diskussioner // Jesper ”Fitnessknugen” Rundberg

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.