Hofors

Besöka Hofors

Att åka till Hofors är inget jag har gjort innan eller tänk på göra innan. Varför är det då jag skall besöka Hofors? Det är för att åka upp och träffa två entreprenörer för intervju.

Istället för att börja med hur det började så kör vi slutet direkt. Vill man veta mer om mig.

Hofors med Johan ”Moderjohan” Mårtensson

Besök på Hotellet

Man skall veta att man inte kan jämföra olika orter från andra. Det är lite olika beroende på vilket ställe man kommer till. Att jämföra ett Hotell i mindre orter som t.ex Hofors med Göteborg eller Stockholm. Det går lixom inte då antalet besökare är extremt olika.

Oavsett så när jag väl kom till platsen så fick man vänta lite då receptionen inte är bemannad hela tiden. När jag väl kom så var personalen väldigt trevlig och jag fick min rums nyckel.

Rummet var helt ok. Då jag valde dubbelrum även om jag var själv är för man kan aldrig få för stor säng.

Intervju i Hofors

Väntar på att Robin skall dyka upp i Hofors

Ett avsnitt från Aktörspodden med Robin Sjöström från Robin Sjöström Bygg AB. Det är ett avsnitt ni såklart skall lyssna på där vi pratar om att driva företag just i Hofors. Då många kanske inte känner till området så ville jag faktiskt ta tillfället i akt att besöka platsen.

Det är så enkelt att sitta på annan ort och kommentera saker men för att verkligen uppleva så behöver man flytta sin rumpa från kontoret i Göteborg till just då denna gången Hofors.

Hofors Intervju

Förutom intervju med Robin så samtalade jag även med Nader och Linus. Egen intervju med Nader och Linus var tillsammans med Robin. Att få möjligheten att träffa olika typer av människor från hela Sverige det är en ynnest. Det är inte alla som får det möjligheten och jag är otroligt tacksam för att träffat dessa trevliga människorna.

Robin får jag tacka lite extra då jag även fick besöka hans vackra hem.

I bilen från Hofors

Jag får såklart tacka Hofors för det trevliga besöket. Jag fick även besöka centrum som ni såg i den första filmen. Jag fick omkring lite och slutade med att jag handlade med några presenter på loppisen som fanns där. Alltid skoj att ta med något till mina barn och min älskade fru.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

FramgångSamarbeteLag och ordning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.