Heminredning

april 2, 2018 Av Johan Mårtensson

Heminredning i världsklass med A & Co

Heminredning är inget jag kan skylta med att vara ett proffs på. Men häng med mig nu när jag skall berätta om en trevlig upplevelse jag hade inom ämnet heminredning.

Jag satt i bilen påväg förbi Frölunda i Göteborg så såg jag skylten. Jag tänkte det va lite intressant så jag hoppade ur bilen, jag är inte en person som är väldigt lagt ut inredningshållet men ibland behöver man lite nya idéer och var lite nyfiken.

Tittade upp emot ingången och tyckte den verkligen såg inbjudande ut.

Ingång

heminredning

När man väl gått igenom dörren så var det lite olika avdelningar men såklart var det mitten partiet man tittade in i först. Och det var verkligen sprängt fyllt med idéer och möjligheter att skapa olika miljöer i sitt hem.

Mitten

Heminredning

Kassa

Så gick man omkring lite i den stora butiken så var man ända tvungen att snegla lite emot kassan och den gjorde en inte besviken. Snygg belysning, trevlig miljö och väldigt trevligt mottagande. På bilden är det Hans som är grundare av A & Co och vi pratade lite om var det är han har byggt upp. Vilket hans koncept var och hur det gick för dom, varför jag alltid måste börja prata om sådant men man  är som man är 🙂

Deras tanke är att kunna erbjuda sin kunder heminredning i världsklass. Att kunna designa ditt hem eller ditt vardagsrum  åt dig. Ta fram produkter och det skall vara för dig som kund att luta dig tillbaka så sköter vi resten.

Man skall ändå påtala att det är inom ett speciellt kund segment A & Co arbetar emot. 

heminredning

Vardagsrum

Presentationerna A & Co gör är inte enbart att titta här har ni en soffa utan dom leder in dig förföriskt i en miljö med anpassa belysning, matta, väggar och dom små detaljerna som gör ett hus till ett hem. Se bara på en av presentationerna på ett vardagsrum/sällskapsrum nedan. Inbjudande, tillsammans känner jag när jag står där och tittar och hoppas att bilderna gör miljön rättvisa.

heminredning

Karaktär

Miljöer med karatär där men inte fokuserar blicken men ändå gör det. Där helheten är det viktigaste där varje detalj känns rätt. Ny tänkade men ändå inom ramen vad jag själv anser mig själv kunna acceptera. Intressant och nytt för mig, sedan är jag inte proffs på heminredning så  ni får själva säga va ni tycker. Kommentera gärna

heminredning

Sensuellt

Det sensuella i heminredning är såklart ingen nyhet utan den kan förekomma på många olika sätt. Stilrent utrymme förutom.

Djuriskt

Heminredning med djuriska inslag i både form av tavlor och kuddar som passar in i temat. Denna miljö tävlande om min favorit med tidigare vardagsrum vad anser ni var det bästa?

Vardagsrum 2

Nu har jag redan påtalat mina favoriter men så kommer detta utrymmet också. Ja det är inte enkelt när det kommer till heminredning för det finns så många saker som man gillar när det blir presenterat på rätt sätt.

Jag man kan nog ändå med säkerhet säga att Hans och hans företag vet hur man skall göra för att skapa en helhet i sina miljöer. Imponerad.

heminredning

UTVALDA

Heminredning

 

 

NEDAN INTE FÖR DOM KÄNSLIGA ÖGONEN

 

 

 

Sensuella 2

En bild kan utläsa många saker, sensuell kan vi nog ändå fastställa att bilden är. En kraftfull och självsäker kvinna ser jag. “Jag är vad jag är” och det tvivlar jag inte på och detta är utan filter.

Det var verkligen en upplevelse i heminredning. Man kunde stå kvar en lång stund och känna in dom olika miljöerna och se om detta var något för mig. Ingen stress om några snabba val utan genomtänkta lösningar som passar olika människor och deras tycke.

Har ni inte varit förbi A & Co någon gång så tycker jag bara ni skall åka förbi och titta. Det är en upplevelse som är lite mer än att åka till Ikea det kan utlovas. Skulle ni emot all förmodan inte håller med mig så lovar jag bjuda dig på fika så får du förklara varför du inte kände samma som jag gjorde.

Heminredning i världsklass för specifikt utvald målgrupp.

Trevlig dag //JM