Företagsfrågor

företagsfrågor

När det kommer till företagsfrågor är dom så väldigt komplexa då man måste ta i beakta så många externa faktorer.

Alla företagare har företagsfrågor / frågeställningar som man söker svaren på. Det är inget unikt och desto mer man kan desto mer frågetecken blir det. En erfaren entreprenör har dom flesta svaren utifrån sitt eget perspektiv dock visar det gång på gång att den erfarna entreprenören aldrig kan sitta stilla. Det är för att marknaden aldrig gör det.

Företag fungerar som mindre nationer där allting förutom enbart arbetet skall räknas in. Det betyder att man skall som företagare beakta sociala frågor likväl sjukdomsfrågor m.m.

Företagsfrågor

Vilka frågor är det som för det mesta berörs inom Moderjohan-kanalen? Det finns inget svar för frågeställningarna och svaren är så otroligt olika beroende vem som har en fundering. Dom absolut vanligaste frågorna berör

  • Starta eget företag
  • Expansion
  • Marknadsföring
  • Digitalisering
  • Företagsekonomi

Ni har väl inte missat Livechatten där man kan ställa vilken företagsfråga man vill?

Bygga nätverk är likväl en otroligt intressant fråga just nu och den kommer vara het ett bra tag framöver. Det handlar alltså hur du bygger upp ditt kontaktnät. Visa använder sig enbart av digitala verktyg medans andra väljer mer IRL alternativ. Kan du använda det digitala för att hitta dig rätt målgrupp, person eller liknande för samarbete, utveckling m.m för att sedan ta det till det face to face är det en stor vinst för dig.

Nätverka

Det handlar om att minska tiden att behöva nätverka. Att gå på varje nätverksträff enbart för att vara där och synas är inget bra alternativ. Undvik detta, satsa då hellre på ett forum och kör stenhårt på det för att sedan så fall addera ett annat forum.

företagsfrågor

Har du en fråga som handlar om företagande? Kan man ställa den här? Det är inga problem dra iväg en kommentar på blogginlägget så kommer jag svara. Ni kan såklart även mejla mig så svarar jag efter tid.

Du kanske har sett mina filmer om omkostnadstalet vilket är min absolut största film.

Var aldrig rädd att våga göra det du vill. Det bästa som finns är att du har frågor som du KRÄVER svaret på. Det visar bara att du har rätt driv.

Företagsfrågor

När det kommer till grundläggande information så får man ändå rekommendera verksamt.se som är en riktigt bra sida där man kan hitta information om att göra dom mest grundläggande sakerna. Som att ansöka om F-skattsedel, skicka uppgifter in till bolagsverket och sådant. Du kommer inte hitta några bra tips och information om hur man skall bedriva sitt företag för att bli framgångsrikt.

Ja, att vara framgångsrik är en definition som ni själva sätter. Jag har drivit företag i 10 år och aldrig gått ett bakresultat. Det är för mig en stor framgång som jag bär med mig hela tiden.

Om ni är intresserade av företagande har ni kommit helt rätt. Ni missar väl inte mina andra blogginlägg som är riktigt vassa.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.