Film eller ljud?

Film eller ljud?

Film eller ljud?

När du är intresserad av något vad fungerar bäst på dig?

  • Film / Titta
  • Ljud / Lyssna

Det fanns inga ytterligare förklaringar utan frågan som ställdes var fri för egen tolkning.

Det viktigaste i frågeställning var trots allt……….. INTRESSERAD av ett ämne. När man väl ville titta eller höra något så fick man välja var själva poängen. Fokus från vad du just nu håller på det finns alltså inte med, om du sitter i bilen och inte kan titta utan att lyssna m.m har jag inte tagit ställning till i frågan.

Vad var då resultatet?

Film 80% därav Ljud 20%

Analys:

Att svaret skulle vara film kan vi nog alla vara överens om att det inte var något chock. Dock med podcast och dess fram marsch kunde man tro att det skulle vara något högre på ljud.

Vi vill se och höra när vi är intresserade att lära oss något, ljud i all ära men möjligheten till utveckling och inspiration sker till mesta dels genom video. Folket har talat och vi har lyssnat??

Nu har jag integrerat alla omröstningar på startsidan så att alla kan vara med och rösta. Du behöver inte längre logga in på Facebook för att hitta dom men du kan rösta så länge du är inloggad.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.