Det oglamorösa arbetet

Det oglamorösa arbetet

Det skall alltid se så fint ut eller hur.. Det är väl ganska självklart att man inte vill visa upp sin dåliga sida det måste man ju såklart förstå men hur ser du min dåliga sida ut?

Förutom då utseende faktor så handlar det mesta om att räkna på jobb, maila och andra saker som tillhör mitt elföretag.

Kommer det till podcasten, det jag sitter och håller på med just nu är det att klippa in senaste inspelningen, det tråkiga är att ljudkvalitén inte är så bra för att jag var på resande fot.

IRRETATION

Det stör mig enormt, det går inte att klippa till en sådan sak. Ta bort brus absolut men inte att fixa till kvalité och anpassa ljudnivå efter olika stämmor.

Min röst är så stark att, jag måste alltid sänka min egen mic när jag är i Studio Aktörspodden. Men då när vi spelar in i samma mic kan jag inte “anpassa” ljudet och det är så störande när man sitter och försöker redigera.

Hur ser det ut?

För att klippa ihop, eller klippa ner är mer relevant att säga ett avsnitt som är RAW 120 minuter som är av dålig kvalité tar många, många timmar.

Att göra iordning ett klipp som spelas in hos mig Studio Aktörspodden tar ungefär så långt klippet är, det går väldigt fort och det är få saker som måste snyggas till.

Så skillnaden är enorm, ENORM!

NYHET

Gjorde ett klipp igår angående Mindset, om ni missade det så bifogar jag det med.

MINDSETAtt tro på sig själv även när andra inte gör det.

Publicerat av Johan "Moderjohan" Mårtensson Lördag 24 november 2018

Mer nyheter är såklart alltid roligt och det är att under kvällen så gick Aktörspodden från plats 5 till plats 4 på mest spelade näringslivspodcasten på Spotify.

plats 4

Det är så klart glada nyheter men allting handlar om att nå ut, nå hela vägen. Vara glad över nuvarande situationen är jag såklart men jag är långt ifrån nöjd, inte ens på samma papper dom orden i min värld. Nöjd är jag när jag ligger mig och sover min eviga sömn.

Missa inte att lyssna in Aktörspodden, om ni gillar näringsliv rekommenderar jag Jonas Hagman senaste avsnittet. Gillar ni mat och att grilla så är det såklart grillmästaren. Är det sport ni är intresserade av så får ni lyssna på Robert Kronberg.

Trevlig söndag samt ett kort på mig och frugan 🙂

Må väl //Johan “Moderjohan” Mårtensson

24 svar på ”Det oglamorösa arbetet”

  1. Kan inte vara det lättaste att redigera/klippa när man delar mic. Eller jag skulle nog inte klara alls att klippa ihop sådant. Jag är så dålig på det. Så fin bild på dig och din fru 😊

  2. Åh jag vet din frustration!! Inte med Pod men jag försökte mig på Youtube filmer. Jag älskade att göra det men var för petig så tiden fanns inte.
    Jag tror att vi är kanske petiga du och jag och vill prestera så mycket vi kan. Men ibland får vi sänka garden.
    Ha en fin dag

  3. Ja det är ju som det gamla talesättet om myntet som har två sidor!😊 Bakom det som kan uppfattas som glamouröst, finns vanligen mycket hårt arbete och vissa mindre skojiga arbetsuppgifter. Men det är så det är😊

  4. Har testat att ha Youtube. Älskade de men tog för mkt tid i samband med skolan. Lagt de på hyllan för tillfället och får se om jag ska testa igen när jag tagit studenten

  5. Ja, det verkar vara lite trixigt 😜 Skulle aldrig våga mig på ett sådant projekt av den enkla anledningen att jag inte skulle hinna. Skulle vara alldeles för stressigt för mig. Vilket stort jobb du gör! Heja dig!

  6. Att redigera är inge kul det tar mycket tid och ork. Att göra en podd låter kul och jag själv skulle vilja göra det. Men det är bra att du visar baksidan av att göra en podd också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.