Det blev en succé

Det blev succé

Vilken enormt succé vår första livesändning var.

Det är inte vi som sitter där och pratar som gör sändningen till succé det är ni alla som är med. Chattar, diskuterar och frågar frågor. Jag kan svara från både mig och Magnus är att vi är så otroligt tacksamma för allt gehör vi fått över första sändningen.

Aktörspodden som ni alla vet är en företagspodcast som verkligen försöker ge varje lyssnare olika situationer från olika typer av företag. Lärdomar finns över allt och du kan få så många pusselbitar av duktiga företagare i vårt avlånga land.

Företagssnack Afterwork Fredagar 17:00

Varje Fredag fram till semestern kommer vi köra våra sändningar. Vi kommer ha återkommande ämnen. Såklart kommer vi även byta ut till nya varje gång beroende lite vad som händer. Om ni har ett ämne ni verkligen vill få med i sändningen så är det hög tid att ni säger till. Antingen i kommentarerna på detta inlägg eller i sociala medierna. Säg till vad ni vill att vi skall prata om så lovar vi att vi skall ta detta i beaktande.

Inte för att skryta…. eller varför ens tänka så? Det har varit 11 000 visningar på vår sändning på Facebook. Mina livesändningar tidigare har haft max 1000 visningar så detta är något enormt och faktiskt så att man slog en liten volt när siffrorna bara gick upp och upp.

Även om det bara är 100 tittare så är vi glada så detta var lite som att gräva guld i USA. Vi kommer köra på oavsett hur många eller få som tittar. Det är för att det är något som vi tror på. Att prata om saker och ting det är vad #geordetliv handlar om. Det är något som genomsyrar mig som person

Om ni har missat avsnittet så länkar vi den genom Youtube och inte Facebook för det fungerar så mycket bättre via hemsidan.

Vid pennan Johan ”Moderjohan” Mårtensson

OmsättningSamarbeteFramgångEntreprenör poddAnnonseringDigital MarknadsföringPoddradioModeraternas viktigaste frågorModeraterna LerumYttrandefrihetLag och ordningNäringsliv 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.