Deadline

februari 3, 2017 Av Johan Mårtensson
Deadline

Deadline handlar detta inlägg om.

Hur ser vi på deadline på dom två olika sidorna? Deadline & tid | blogg

Entreprenörer är väldigt vana att jobba efter deadlines och man är van att hela tiden finns en tidspress. Tidspressen kan vara bra för att då kan man fysiskt sätta upp det på kalandern. Man fokuserar på sin process och sitt arbetssätt. Det finns fördelar men givetvis nackdelar som gör att arbetstimmarna kan bli många och långa. Det påverkar ens relationer och sin privata tid och stress nivåerna och humöret kan bli påverkat vid för stor belastning. Det finns så klart hjälp vid överbelastning och man måste såklart vara där för sina samarbetspartners.

Deadline

Deadline

Beställaren – Deadline

Du har tagit fram något du vill få prisindikation på. Kan vara mobil lösning på samtliga telefoner på kontoret, en tillbyggnad eller renovering. Du kanske ser är din marknadsföringspartner jag vi kan nästan sätta in vad som helst av dignitet.

Varför anser man en deadline vara viktigt som beställare? Du förväntar dig kunna påbörja anbudsgenomgång för att  jämföra priser. Du skall presentera anbuden för tredjepart som styrelse, arbetsgrupp, investerare eller beställarens beställare. Du har då kanske blivit beställaren som skall se till att affären går igenom och det är även ditt rykte på spel för att kunna presentera något.

Då kan deadlinen vara väldigt viktigt för att inte själv se dålig ut för styrelsen, arbetsgruppen, investerare eller din kund. Även första kontakten med ett företag eller ett fortsatt samarbete med ett gammalt. Hur som helst är även synen på att tiden hålls så man vet att företaget är intresserade och inte redan där fallerar. Många gånger är du redan ute som anbudsgivaren när du inte ens kan hålla den första tiden.

Infallsvinkel

Dom flesta sakerna man ser kan man tolka på ett sätt. Du har något referens som gör att du automatiskt ser på något sätt på ditt sätt. Det finns alltid något positivt i situtationen, hur illa än situationen känns är så finns det något positivt där någonstans. Det gäller bara att hitta det och göra det till din värld.

Låt inte ett singular som även kan bli ett plural låta dig på negativ påverkad. Varje sak, varje beslut. I resultatet finns det alltid positiva saker. Du lämnade ett pris som kunden inte antog, en snabb sak är att utvärdera ditt eget anbud efteråt. Vad gjorde jag fel? Kunde jag lämna det annorlunda? Du får ett större förståelse för vad beställaren var ute efter. Flera positiva saker födda ur ett nekat anbud.

För att hjälpa dig med det är det väldigt viktigt att du lärt känna dig själv och ditt eget beteende. 

Med det sagt så tar vi alla helg och njuter av lite lugn och ro. Eller så sitter någon och filar på det nästa stora slagskeppet i företagsvärlden. Deadline & tid | blogg

Har du missat fler blogg inlägg, klicka här för att komma till menyn.

Om alla rör sig samtidigt. Kommer framgång ta hand om sig själv, Johan Mårtensson.

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning,Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta, Projekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte