Chansen att få vara med hos Aktörspodden

Chansen finns för alla som röstar att få vara med i ett avsnitt hos Aktörspodden. 

Inspelningen sker inte LIVE och kommer att redigeras för att det skall vara det bästa och mest kvalitativa avsnittet. Även om du är nervös av dig så är det ingen fara. “Retakes” sker ofta och det blir många härliga bloopers och skratt.

Just nu på Facebook @ Moderjohan pågår en möjlighet för dig själv att vara med. Ett enkel knapptryck eller fingertryck så har du möjligheten. Ifall du själv inte vill vara med men känner någon som du vill skall få möjligheten, jag då finns det alternativet också.

Exponeringen är enorm, Aktörspodden ligger just nu 6:a på mest spelade inom business @ Spotify. Totalt sätt 6-10k lyssnare per månad ger som exempel: 8.000 * 30 minuter = 240.000 minuter exponering.

För personer som är intresserade att vara med så är den röda tråden näringslivet. Näringslivet är stort så det finns många aspekter där man kan hitta den röda tråden, givetvis är person också  intressant.

Det samtalet kommer såklart tas med vinnarna angående ämne och information om dem. Aktörspodden behöver göra sin research angående varje deltagare för att hitta dom bästa frågorna.

Om man vinner kommer ett manus handskrivas efter just du som deltar. Du kommer få tillgång till manuset och reglerna cirka en vecka innan du skall få vara med för att veta lite vad som kommer vänta dig.

Var lugn dom flesta är nervös. Är du det inte så är många det när man väl sätter sig vid mikrofonen.

Enkelt! In och rösta på: JA vill vara med eller JA vill bjuda in någon, så läggs er röst till.

https://www.facebook.com/ModerJohan/posts/760077051013927

Röstningarna slutar 14:00 på Lördag och sedan sker lottningen 18:00 LIVE via Moderjohan kanalen. Det är två personer som kommer få chansen att deltaga.

Så missa inte att ta chansen! Spelreglerna är lika för alla. Man behöver inte dela, gilla sidan eller något sådant trams.

Sedan finns det möjlighet att dina nära och kära kan rösta “Ja bjuda in någon annan” och mena dig men reglerna är samma för alla. Den möjligheten finns och det är helt okej.

Dom första och viktigaste reglerna som måste följas för att vara med i Aktörspodden är att man inte får vara med i några ekonomiska ofog. Alltså skulder eller liknande hos t.ex kronofogden eller vara nära en konkurs. Enkelt att följa såklart.

Lycka till!

Må väl //Johan “Moderjohan” Mårtensson

 

42 svar på ”Chansen att få vara med hos Aktörspodden”

  1. Det är en podcast hmmm.. Alltså ett eget producerat radioprogram kan du säga med den inriktningen du själv väljer.
   Jag kör stenhårt på näringslivet och yrkeslivet kan man säga.
   Må väl //Johan “Moderjohan” Mårtensson

  1. Klart du inte skall vara blyg, det är som sagt inte LIVE. Det är vanligt att man är nervös men det försvinner, det är ju lite mitt jobb som håller i intervjun att få dig lugn. Tveka inte och bara att skriva upp sig hehe

  1. Det förstår jag såklart, inte alla som gör det. Det är dock ett bra tillfälle att lyssna och lära när man gör annat. Som t.ex arbetar, gör ordning hemma så man inte har möjligheten att titta på något utan istället lyssna 🙂

 1. Jag är tyvärr alldeles för nervös av mig för att vara med plus att tiden räcker inte till.Men jag tror inte att det kommer bli några som helst problem för dig att hitta några som är intresserad.

 2. Wow, vilken möjlighet. Dock lite pirrigt i magen när jag tänker på det. Är inte riktigt redo för den ”stora världen” 😊

 3. Så kul att det går bra för din podd och att det är så många som lyssnar på den 🙂 Skulle vara kul att få göra en podd nån gång men just nu är det bara en tanke 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.