Chansen att få vara med hos Aktörspodden

december 3, 2018 Av Johan Mårtensson

Chansen finns för alla som röstar att få vara med i ett avsnitt hos Aktörspodden. 

Inspelningen sker inte LIVE och kommer att redigeras för att det skall vara det bästa och mest kvalitativa avsnittet. Även om du är nervös av dig så är det ingen fara. “Retakes” sker ofta och det blir många härliga bloopers och skratt.

Just nu på Facebook @ Moderjohan pågår en möjlighet för dig själv att vara med. Ett enkel knapptryck eller fingertryck så har du möjligheten. Ifall du själv inte vill vara med men känner någon som du vill skall få möjligheten, jag då finns det alternativet också.

Exponeringen är enorm, Aktörspodden ligger just nu 6:a på mest spelade inom business @ Spotify. Totalt sätt 6-10k lyssnare per månad ger som exempel: 8.000 * 30 minuter = 240.000 minuter exponering.

För personer som är intresserade att vara med så är den röda tråden näringslivet. Näringslivet är stort så det finns många aspekter där man kan hitta den röda tråden, givetvis är person också  intressant.

Det samtalet kommer såklart tas med vinnarna angående ämne och information om dem. Aktörspodden behöver göra sin research angående varje deltagare för att hitta dom bästa frågorna.

Om man vinner kommer ett manus handskrivas efter just du som deltar. Du kommer få tillgång till manuset och reglerna cirka en vecka innan du skall få vara med för att veta lite vad som kommer vänta dig.

Var lugn dom flesta är nervös. Är du det inte så är många det när man väl sätter sig vid mikrofonen.

Enkelt! In och rösta på: JA vill vara med eller JA vill bjuda in någon, så läggs er röst till.

https://www.facebook.com/ModerJohan/posts/760077051013927

Röstningarna slutar 14:00 på Lördag och sedan sker lottningen 18:00 LIVE via Moderjohan kanalen. Det är två personer som kommer få chansen att deltaga.

Så missa inte att ta chansen! Spelreglerna är lika för alla. Man behöver inte dela, gilla sidan eller något sådant trams.

Sedan finns det möjlighet att dina nära och kära kan rösta “Ja bjuda in någon annan” och mena dig men reglerna är samma för alla. Den möjligheten finns och det är helt okej.

Dom första och viktigaste reglerna som måste följas för att vara med i Aktörspodden är att man inte får vara med i några ekonomiska ofog. Alltså skulder eller liknande hos t.ex kronofogden eller vara nära en konkurs. Enkelt att följa såklart.

Lycka till!

Må väl //Johan “Moderjohan” Mårtensson