Börja

Att börja är inte enkelt för alla. För att säga det lite mer generellt så är det alltid svårt att ta första steget. Andra och tredje kommer mer naturligt och sedan rullar det bara på.

Jag brukar säga till min kära Fru att närhet föder närhet och det är något jag verkligen tror. Lika mycket som jag tror på det så tror jag även att ansvar, framåtanda och driftighet föder mer av samma vara.

Att man gör en offert på en Söndag samtidigt som man varit på lekplatsen med barnen. Det känns väldigt 2021. Det betyder inte alls att det är något bra för just ditt liv och hur du mår och är just nu. Men trots allt föder det en frihet att kunna agera inom bra ramar för vad du behöver just nu.

Är man en produktiv person så är det enkelt att gå ned sig. Att man helt enkelt jobbar slut sig själv på olika projekt som kanske inte går lika bra som man hoppats.

börja

Att fortsätta

Att börja med det nya betyder inte att man skall förkasta det som varit eller andra saker som man redan startat upp. Att börja betyder lika mycket att fortsätta med det man höll på med.

Jag har idag börjat ta tag i min digitala profil igen efter 2 års frånvaro. Jag har börjat att ta hand om trädgården igen. Fortsätt röja träd som farit illa av vinden. Har även varit nere i Malmö för inspelning av podden, vilket var riktigt trevligt.

Så helt plötsligt har väldigt mycket energi kommit tillbaka. Det var för att jag helt enkelt började och sedan har allting bara kommit igång. Det är okej att luta sig tillbaka en stund men glöm inte att framåtlutad är det läget som gör att du producerar och vinner emot andra.

Vid penna Johan Mårtensson

Kanaler

Missa inte mina andra inlägg

Facebook – Instagram – Youtube

Uppskattar att ni hänger med mig i dels mina texter men även podcasts m.m. Skulle bara personligen vilja tacka alla. Du behöver inte hålla med mig men vi kan respektera varandra ändå.Redigera”Sälja”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.