Andas

februari 12, 2017 Av Johan Mårtensson
Andas & andning

Andas & andning handlar detta inlägg.

Stress är en ökande faktor till att människor i dagens arbetsliv mår sämre. Det handlar såklart inte enbart om arbetslivet utan om det privata med det kan/skall inte företagare påverka. Vad menar jag med då att man skall andas? Många gånger har det byggts upp ett inre tryck hos dig. Där du sitter nu och läser detta testa att ta tre stycken väldigt djupa andetag, med det menar jag att du drar in så mycket luft du kan. Är det helt utan motstånd? Andas in djupt, andas ut långsamt. Stressa inte innan du repeterar tre gånger.

Pulsen – Andas & andning

Givetvis har inte andningen något helande effekt förutom att den kan reglera din puls och ditt tankesätt. Det ena påverkar det andra brukar man säga och så är det även med din andning. I pressade situationer ta några djupa andetag, blir det för mycket på ett gång ta några djupa andetag. Det kommer inte hjälpa dig magiskt att lösa problemen men det kommer ge dig lite arbetsro och på sikt en inre frid trots påverkande faktorer utifrån.

Kan du leva under stress utan att låta det påverka dig mer än nödvändigt kan du både hålla dig frisk och kry i huvudet samtidigt som du inte lägger mer belastning på din kropp genom att spänna dig. Det är väldigt vanligt med diverse åkommor genom att man blir stel. Givetvis är det inte hela sanningen att säga andas så kommer du vips vara frisk. Men det ena påverkar det andra.

Stress

För att minska din stress eller din upplevda stress. Ibland kan det till och med vara så att man stressar upp sig utan att egentligen vara stressad. Spelar den någon roll för ditt huvud eller din kropp om det verkligen är stress eller upplevd stress eller framkallad av dig själv? Givetvis inte, det är lika mycket kännbar stress för det.

Tänk om du har det med dig att du skall andas, ta några djupa andetag och låt in puls gå ned lite. Fokusera dina tankar efteråt, tänk om det kan hjälpa dig på sikt att hitta bättre och mer effektiva lösningar för att du själv är med samlad?

Andas & andning

Beskrivning

Testa

Testa detta, ge det en chans. Under nästa vecka var du än befinner dig även om du inte är stressad så ta tillfället att andas lugnt och djupt minst 10 gånger på en dag. Känn din egen puls och sedan fokusera när du är klar. Gör det till en vana, ta kontroll över din kropp dina spänningar och din puls. Genom kroppslig och mental kontroll kan du göra allt.

Ett steg på vägen att göra det du vill göra på ett kontrollerat sätt. Låt inte dina framgångar bli till en börda längre fram ner du bränner in i väggen i 300 knyck. Undvik istället väggen och skjut dig själv mot ännu högre höjder.

Kontrollera dig själv i alla aspekter och du kommer hitta både sinnesro och framgång, Johan Mårtensson

Är det något ni undrar över tveka inte att kommentera eller skicka mejl.

Missa inte min podcast!

Se även mina andra blogginlägg:

Tempo, Efterskalv, Möte, Affärsidé, Arbetssätt, Sökoptimering, Helhetslösning, Investering, Samarbete, Utveckling, Förhandling, Sjukskrivning, Händelser, Överbelastning, Deadline, Tiden, Kunskap, Frågor & Svar, Misstag, Person, Sjukersättning, Dag, Säljteknik, Beetendevetande, SEO, Aktiebolag, Visa Hjärta, Projekt, Tidsoptimering, Annonsering, Egenkontroll, Omsättning, Ledarskap, Framgång, Nätverksmöte