Chansen att få vara med hos Aktörspodden

Chansen finns för alla som röstar att få vara med i ett avsnitt hos Aktörspodden. 

Inspelningen sker inte LIVE och kommer att redigeras för att det skall vara det bästa och mest kvalitativa avsnittet. Även om du är nervös av dig så är det ingen fara. “Retakes” sker ofta och det blir många härliga bloopers och skratt.

Just nu på Facebook @ Moderjohan pågår en möjlighet för dig själv att vara med. Ett enkel knapptryck eller fingertryck så har du möjligheten. Ifall du själv inte vill vara med men känner någon som du vill skall få möjligheten, jag då finns det alternativet också.

Exponeringen är enorm, Aktörspodden ligger just nu 6:a på mest spelade inom business @ Spotify. Totalt sätt 6-10k lyssnare per månad ger som exempel: 8.000 * 30 minuter = 240.000 minuter exponering.

För personer som är intresserade att vara med så är den röda tråden näringslivet. Näringslivet är stort så det finns många aspekter där man kan hitta den röda tråden, givetvis är person också  intressant.

Det samtalet kommer såklart tas med vinnarna angående ämne och information om dem. Aktörspodden behöver göra sin research angående varje deltagare för att hitta dom bästa frågorna.

Om man vinner kommer ett manus handskrivas efter just du som deltar. Du kommer få tillgång till manuset och reglerna cirka en vecka innan du skall få vara med för att veta lite vad som kommer vänta dig.

Var lugn dom flesta är nervös. Är du det inte så är många det när man väl sätter sig vid mikrofonen.

Enkelt! In och rösta på: JA vill vara med eller JA vill bjuda in någon, så läggs er röst till.

AKTÖRSPODDENVill du vara gäst i aktörspodden?Jag kommer dra vinnare två vinnare på lördag under LIVE inspelning. Det…

Publicerat av Johan Mårtensson Måndag 3 december 2018

Röstningarna slutar 14:00 på Lördag och sedan sker lottningen 18:00 LIVE via Moderjohan kanalen. Det är två personer som kommer få chansen att deltaga.

Så missa inte att ta chansen! Spelreglerna är lika för alla. Man behöver inte dela, gilla sidan eller något sådant trams.

Sedan finns det möjlighet att dina nära och kära kan rösta “Ja bjuda in någon annan” och mena dig men reglerna är samma för alla. Den möjligheten finns och det är helt okej.

Dom första och viktigaste reglerna som måste följas för att vara med i Aktörspodden är att man inte får vara med i några ekonomiska ofog. Alltså skulder eller liknande hos t.ex kronofogden eller vara nära en konkurs. Enkelt att följa såklart.

Lycka till!

Må väl //Johan “Moderjohan” Mårtensson

 

Möte med en stor entreprenör

Podcast Aktörspodden

Dagens avsnitt av Aktörspodden hade jag besök av Jonas Hagman. Jonas är en person som god för många, många miljoner med sin verksamheter.

Han har köpt in företag till sina verksamheter, han har sålt en verksamhet som han sedan köpte tillbaka.

Vad är det som leder till en sådan framgång? Hur har han kommit till den platsen? Varför vill Jonas att marknaden skall vända till det negativa?

Jag verkligen försöker ställa utmanande frågor som skall ge lyssnarna så mycket tillbaka för den investerade tiden dom lagt. 

Hoppas att ni lyssnar och kommentera gärna er åsikt!

Må väl //Johan “Moderjohan” Mårtensson

Vill du veta mer om grillan?

Mugwort

Wohoo igår träffade jag en mycket trevlig herre vid namn Johan Kullberg, vi satt ner och bröt arm, kramades och givetvis var oense om precis allting.

Det finns härliga rykten om att Johan hotar med “nävarna” under inspelning av Aktörspodden. Det blir är svårt att dementera, det finns ju även bildbevis på när väggarna rivs (hos Mugworf´s) haha. 

Ett underbart tjöt och snack under inspelningen och ett klipp ni bara skall lyssna på!

Mugwort

Kol grill eller gasol? Jag det är det första frågan vi dyker in i och sedan fortsätter det bara.

Coleslaw, pommes, BBQ sås, grillade grönsaker, vilken grill, vilken kol. Jag vi kan säga när du har lyssnat så har du en bra aning hur man kan göra för att lyckas vid grillen.

Sedan måste ni som lyssnat även kolla in Mugwort BBQ dom öppnar i April igen så det är ett tag till dess, men den som väntar på något gött? VÄNTAR ALLTID FÖR LÄNGE!

Podcasten hittar ni genom Spotify och även då att klicka på Spotify !

Det är Aktörspodden som gör hela intervjun, givetvis mig som caster. Jag säger det igen, må älvorna ta dig om du inte lyssnar på detta klippet!